Usluga za oprezne: Isprobajte virtualnu ženu prije ulaska u brak

 Umjesto da ih u bračnoj luci dočekaju trzavice, nudi im se 'probna vožnja'. U ponudi stranice biwihotohaisi.com tako se nalazi četiri tipa virtualnih žena koje muškarac može iznajmiti, a koje će mu pokušati dočarati sve izazove pred kojima bi se mogao naći kao suprug, prenosi net.hr.

Sustav funkcionira tako da korisnik koji se pretplati na uslugu počinje primati glasovne poruke na mobitel od svoje nove virtualne supruge. Poruke su u skladu s njezinom osobnošću, a pretplatnik može birati između sljedećih tipova žena:

Milli Chulbulli je 21-godišnja tajnica koja je humoristična, vedra i pričljiva. Omiljena je na poslu, u toku je sa svim bolivudskim tračevima i uvijek je sprema dati savjet. Čak i onda kada je nitko ne pita.

Shalini Sheherwali ima 26 godina. Ambiciozna je, voli nove tehnologije i orijentirana je na svoju karijeru. Radi u banci, a honorarno i kao savjetnica. Voli posjedovati sve nove spravice i ovisna je o njima, a čak i svoje povrće kupuje on-line. Voli marke i nema šanse da nešto kupi na rasprodaji ili na sniženju.

Bijli Thakur je dominantna 25-godišnjakinja, opsjednuta kontrolom i naređivanjem. Voli sama voditi kućanstvo i zapovijedati, posesivna je, ali njezino krhko srce samo čeka da ga otopi prava ljubav.

Ritu Gharwali je brižna 23-godišnja domaćica koja njeguje tradicionalne vrijednosti. Voli gledati sapunice, čitati ljubavne romane, a hobi joj je unutarnje uređenje. Svojeg muškarca voli razmaziti i poklanjati mu puno pažnje.

Plan osnivača stranice Bharata Matrimonya jest da nakon isprobavanja bračnog života korisnici produže na njegovu drugu stranicu koja se bavi spajanjem usamljenih srdaca.

Izgleda da virtualne supruge ipak dočaravaju samo idilične aspekte bračnog života koje će potaknuti korisnike da se, nakon pozitivnih 'bračnih' iskustava, putem stranice za spajanje parova i sami odvaže na stupanje u brak.