Tipovi žena s kojima muškarci odlaze pred oltar

Kakve to žene muškarci smatraju pravim materijalom za ženidbu? Zašto će nekima dati prsten, a s drugima će isključivo željeti samo dobru i prolaznu zabavu?

Na stranici articlesbase.com pronašli su koje to tipove žena i karakteristike muškarci smatraju poželjnima za ozbiljnu vezu te brak.

Ona je tako ugodno društvo!
Nitko ne voli vrijeme provoditi s osobama koje stalno zanovijetaju i prigovaraju, koje su često loše volje i često mijenjaju raspoloženja. Muškarcima je izrazito važno da je žena s kojom planiraju provesti život ugodno društvo. I to ne samo njima, nego da je takva i u društvu.

'Paraziti' nisu dobrodošli!
Žena koja je samostalna i koja ne ovisi ni o kome puno će bolje proći kod muškaraca koji traže ozbiljnu vezu. Iako muškarci uglavnom smatraju da su oni ti koji bi trebali osigurati potrebna sredstva za svoju obitelji, ne žele imati partnericu 'parazita'. Većina muškaraca preferira žene koje se same mogu brinuti za sebe i koje su neovisne.

Atraktivan i njegovan izgled, o da!
Nije nužno da njihova odabranica bude supermodel, ali atraktivan i njegovan izgled je itekako poželjan. Žena koja ne mari za svoj izgled, zdravlje, te žena koja je sklona nemaru i zapuštanju kod muškaraca neće dobro proći.

Odijeva se baš kako treba!
Ne mora imati skupocjenu garderobu, ali mora imati prikladnu odjeću za sve prilike. Mnogi muškarci radije bi onu koja je u tome umjerena, nego onu koja je sklona hodati u preizazovnim izdanjima, da ne kažemo vulgarnim.

Ona bi se svidjela i mojim prijateljima i roditeljima!
Kad muškarac pomisli kako bi se njegova potencijalna odabranica mogla svidjeti njegovim prijateljima i roditeljima – to je već puno. Vješta je u komunikaciji, prirodna je, talentirana, pristojna, otvorena, iskrena, sposobna... sve to su karakteristike zbog kojih muškarac na svoju odabranicu može biti ponosan, a ako je on na nju ponosan, onda će biti i ljudi koji igraju veliku ulogu u njegovom životu.