Tajne idealnog ženskog ormara

moda i ljepota, moda, moda, moda i ljepota, moda i ljepota, žene, tajne, moda, ormar, ljepota, mitovi
Što učinite u takvoj situaciji? Uzmete komad i požurite do svlačionice,a zatim, kad totalno zavolite taj komad krpice on postaje dio vaše kućne kolekcije.

Kao rezultat svega toga vaš ormar je pretrpan, ali vi nemate što nositi. Tada ponovo idete u shopping, radite ponovo istu grešku. Želite li izbjeći ponovnu grešku? Pročitajte ove jednostavne, ali korisne tajne idealnog ormara.
Što viša peta to bolje!

To je opće poznata stvar da visoke pete čine noge duže i vitkije. Ali možda niste svjesni činjenice da potpetice daju raznolikost. To znači da visoke potpetice mogu odgovarati od formalnih pa do svakodnevnih traperica. Potpetice prosječne visine su stabilne i udobne, ali nisu toliko svestrane. Visoke potpetice s šiljastom takom su najbolje, ali samo ako možete u njima hodati.

Veličina i širina su važni

Sva vaša odjeća trebala bi biti točno za vašu visinu i da vam se savršeno uklapa uz tijelo. Ako se ne osjećate ugodno i izgleda loše takva odjeća vam i ne treba. Na primjer, kratka jakna izgleda odlično uz traperice, košulju ili majicu.

Klasična odjeća

Umjesto da svake sezone u potpunosti mijenjate garderobu, ulažite u klasične komade koji će uvijek biti u modi. Oni će biti temelj vaše garderobe koji uvijek možete kombinirati.

Klasični komadi vrijedni ulaganja:
- kaputi

- Kožne jakne

- Mala crna haljina

- Jednobojne košulje i majice

Igrajte se s bojama!

Ako ste svoj ormar ispunili s pretežno krpicama crne boje, krajnje je vrijeme da ubacite malo boje u vašu garderobu. Morate izgledati svjež,e a ne kao da ste u uredu cijelo vrijeme. Postoji nekoliko načina na koji možete promijeniti vaš stil koristeći boje. Na primjer, svijetle majice iza V-poluvera ili veste, nakit u bojama s klasičnim odjelima ili jednostavne haljine izgledati će odgovarajuće i na poslu i vani.

Investirajte osnovne stvari

Sjećate li se kada ste zadnji put kupili broš ili šal? Na mnogo detalja pazimo kada kupujemo kaput, haljine itd. Ali puno manji detalji i nakit mogu nam pomoći pri kombiniranju naše odjeće.

Traperice su zakon

Traperice su osnovni dio garderobe mnogih ljudi. Dakle jako je bitno da imate dobar par traperica. Pobrinite se da vaše traperice završavaju samo 5mm iznad pete.
Oslobodite svoju maštu

Ako imate neku haljinu ili sl. koja vam se jako sviđa. Ali vam jednostavno više ne paše uz vaš stil i izgled. Nemojte odmah odustajati nego pokušajte kombinirati različite kombinacije s pojasevima, šalovima, maramama i broševima. Jednostavno uz malo kreativnosti i mašte možete puno toga učiniti da izgledate elegantno i lijepo.
Prekršite pravila

Svi znamo da modni trendovi stvaraju trenutne stilove nošnje odjeće. No, pravila su tu da se ponekad i prekrše. Na primjer, ako vaše cipele odgovaraju uz vašu torbu, a torba uz vaše rukavice iz uz jednak šal, izgledati će te dobro, ali tradicionalno. Napravite zato detalj koji će vas isticati. Crna haljina sa svijetlim cipelama je savršeno rješenje, ali dodati još jedan svijetli detalj je previše.

Stoga kombinirajte razne kombinacije, jer pravilo je da pravila nema.

SLAVICA FILIPOVIĆ RADELJA

Svijet-mode.com