Stvari koje vaša druga polovica ne mora vidjeti

Seks je dovoljno intiman, no život će vama, ali i njemu biti ljepši, ako nekoliko vlastitih intimnih detalja zadržite za sebe, prenosi zena.hr.

Za WC se kaže da je to mjesto na koje i „car ide sam" i sigurno ne bez razloga. Svatko od nas treba privatnost obavljanja određenih životnih potreba i radnji, ma kako bili slobodni pred svojim dečkom, suprugom ili partnerom.
Vremena su se definitivno promijenila i savjeti Žuži Jelinek da suprugu ili ljubavniku ne smijete pokazati kada si depilirate noge su prošla, ali sigurno je da vaša druga polovica može preživjeti bez prizora vašeg depiliranja međunožja, stražnjice itd.

Naravno, to je samo dio oni stvari, koje jednostavno možete zadržati za sebe. Seks je dovoljno intiman, no život će vama, ali i njemu biti ljepši, ako nekoliko vlastitih intimnih detalja zadržite za sebe.

Evo, što smo imali na umu:

1. Mijenjanje tampona ili higijenskih uložaka - ovo morate priznati jednostavno nije lijep prizor. On jednostavno ne mora biti prisutan u istoj prostoriji kada to radite.

2. Ispiranje intimnih dijelova tijela za vrijeme mjesečnice - sve žene znaju kako to izgleda i to je još jedan prizor kojeg ga želite poštediti.

3. Seks tijekom mjesečnice - krv pomiješana sa sluzi itd...mislimo da je to dovoljno opisa da vas i vašeg dragog odvrate od bilo kakvih egzibicija tijekom vaše mjesečnice.

4. Pranje gaćica - ne želite da vas vidi kada perete gaćice zaprljane menstruacijskom krvi ili pak nečim gorim...

5. Rezanje i čupanje dlačica okolo bradavica ili iznad usana - muškarci žive u uvjerenju da žene nemaju niti jednu dlačicu okolo bradavica. Isto je i s brkovima. Neka tako i ostane.

6. Porođaj - ako se odlučite da na porodu bude prisutna i vaša muška polovica, pobrinite se on bude sa strane vaše glave, a ne međunožja. Taj prizor jednostavno nije lijep i vjerujemo da će vam seksualni život bez tog prizora vrlo brzo nakon poroda vratiti na normalu.

7. Depiliranje stražnjice - jednostavno ga ne želite u kupaonici kada s britvicom, kremom za depiliranjem ili voskom i u pozi kao kod ginekologa obavljate depilaciju.

8. Tiskanje uraslih dlačica na području bikini zone - trebamo li što još dodati?

9. Obavljanje nuždi - Želite li vi njega gledati dok obavlja nuždu? Ne? E, pa niti on ne želi gledati vas.

10. Kopanje nosa - ako već imate tu ružnu naviku kopanja nosa, potrudite se da ju ne radite u njegovoj prisutnosti i naravno, niti ludilu, ne stavljajte prst nakon toga u usta ili radite kuglice, jednostavno je preodvratno...

Nisu samo privatne stvari, kako što su depilacija i menstruacija, koje nije poželjno pokazati pred svojim odabranikom. Nije na odmet da se suzdržite i ovih stvari.

1. Opijanje pred njegovom rodbinom - i pri tome ne mislimo na koju čašicu više, nego na zaista padanje s nogu od alkohola pred njegovom rodbinom

2. Njuškanje - ne želite da vas ulovi u prekopavanju njegovih privatnih stvari i SMS poruka

3. Otkrivanje tajni - kada se nalazite u društvu prijateljica i on se nađe u blizini, nemojte pričati detaljima iz vašeg intimnog života ili pak o njegovim intimnim navikama

4. Kada vas prošlost sustigne - ne pričajte mu o prošlim partnerima niti o stvarima koje ste radili s njima, posebno ne intimnim.