Što tvoje najdraže dojnje rublje govori o tebi?

dojnje rublje, osobnost, tajne, dojnje rublje, pogreške, dojnje rublje, žena

U nastavku saznajte što odabir donjeg rublja govori o tebi.

Pamučne gaće

Ukoliko si tip osobe koja najradije nosi obične, pamučne gaće onda si tio koji voli igrati na sigurno. Nisi osoba koja je sklona 'krivudanju' u životu.

Tange

Osoba koja nosi tanga gaće osoba je vedrog duha. Voli komunikaciju s drugim ljudima i obično je upravo ona ta osoba koja započinje komunikaciju i potiče druge na dobro raspoloženje.

Bokserice

Osoba koja voli nostiti bokserice vrlo je jednostava osoba. Ne teži prevelikoj pažnji i gotovo nikad se ne ističe u društvu. No, zbog svog jedinstvenog stava često je vrlo poželjna u društvu.

Gaćice bez rubova

Osoba si koja uvijek ima jasno definirane ciljeve. Dan ti je ispunjen od jutra do mraka. Točno znaš što danas želiš raditi, točno znaš što voliš, a što ne. Dan bez cilja tebi je promašen dan.

Bodi

Jednostavan si tip osobe, ali onaj koji zna što želi, čak iako se to drugima čini pomalo dosadnim. Život ti možda nije uvijek dinamičan ili zabavan, ali ti baš uživaš u njemu.

Gaćice niskog struka

Osoba koja nosi ovakav tip gaćica zavodljiva je i seksi. Zna biti umiljata djevojka iz susjdstva, ali i divlja mačka, koja je inače gotovo uvijek na svom mjestu.

Izvor: cafe.hr