Što sve žene čini privlačnima?

Muškarce na ženama na prvi pogled privlače različiti fizički aduti, no nakon što dobro odmjere potencijalnu partnericu počinju zapažati razne detalje. Press Online donosi listu ženskih aduta, kojima muškarci nikako ne mogu odoljeti.

Osmijeh
Brojna istraživanja pokazala su da je muškarcima vrlo privlačan ženski osmijeh, jer osmijehom žena pokazuje da je otvorena, vesela i neopterećena.

Dobra slušateljica
Žena koja pažljivo sluša svoga sugovornika i više je nego privlačna. Jedno australijsko istraživanje pokazalo je da mnogi muškarci upravo to primjećuju na ženi, jer tako imaju osjećaj da je sva pažnja usmjerna na njih.

Smisao za humor
Svatko voli dobru šalu i dobar vic, i naravno ljude koji ih znaju nasmijati, a žene koje se znaju opustiti i nasmijati, jednostavno su neodoljive.

Šala na vlastiti račun
Kad se žena šali na vlastiti račun, pokazuje da nije kritički nastrojena ni prema sebi, a onda vjerojatno ni prema drugima.

Pogled
O pogledu kao glavnom sredstvu zavođenja čuli smo jako puno, a brojni muškarci smatraju da žena najbolje zavodi upravo očima. Neki čeznu za tajanstvenim pogledom, druge pak privlače vesele i razigrane oči, dok treći maštaju o djevojci stidljiva pogleda. Upravo u tome i je tajna njegove zavodljivosti, jer najprivlačniji je onaj pogled koji odražava pravu ženinu osobnost.

Intelekt
Iako neki tvrde suprotno, intelekt zna biti jako privlačna osobina. Upravo on omogućava ženi da bude zanimljiva, intrigantna, relevantna sugovornica...

Pristojno ponašanje
Žena, kako su rekli studenti jednog američkog sveučilišta, ne mora biti svetica, ali se mora ponašati pristojno. Muškarcima nisu privlačne žene koje su preglasne i nametljive.

hercegovina.info|Press Online