Sedam stvari zbog kojih biste trebali odustati od veze već na prvom spoju

svađa
...razlog zašto vam određeno ponašanje ne odgovara, kako piše Women's Health.

Ako kod suprotnog spola već na prvom spoju primijetite neke od ovih sedam stvari, bježite glavom bez obzira

1. Krivo se predstavljaju
Lažljivcima ne dugujete ništa. Lažno predstavljanje automatski daje pogrešnu sliku o osobi, a u tako ranom periodu odnosa trebali biste biti što iskreniji da vidite koliko si zaista odgovarate.

2. Seksizam
Ili rasizam. Zapravo, bilo što zbog čega se osjećate nelagodno razlog je za odlazak. Zamislite druženje sa svojom obitelji, a vaš partner/partnerica započinju razgovor o nelagodnim ili neprimjerenim temama.

3. Bezobrazni su prema svima, osim vas
Način na koji osoba tretira nepoznate osobe zapravo puno govori o njezinoj osobnosti. Pratite kako se vaš mogući partner/partnerica ponaša s drugim ljudima. Manjak poštovanja i loše ponašanje ponovno će se pojaviti u budućnosti, a tko kaže da ono neće biti usmjereno i na vas?

4. Ne želite ga/nju opet vidjeti
Ako ste primijetili da vam se osoba ipak ne sviđa, ne uvjeravajte se u suprotno. Postoji razlog za vaše sumnje, a suprotnom spolu mirno objasnite da ne vidite smisao u daljnjim izlascima.

5. Nelagodno vam je
Možda ste pod stresom ili se tek upoznajete, međutim prvi spoj ne bi trebao biti nelagodan baš cijelo vrijeme. Ako razmišljate o drugom izlasku samo da biste mu/joj dali novu šansu, radije nemojte trošiti vrijeme.

6. Negativna atmosfera
Osjećate čudnu energiju i "negativu u zraku"? Umjesto traženja izlika, potražite izlaz. Intuicija je ipak moćan alat, pa stoga prihvatite situaciju jer uz neku drugu osobu možda nećete dvojiti.

7. Jednostavno vam ne odgovara
Kada se psi susretnu, njuškaju se kako bi se upoznali i vidjeli odgovaraju li si. Ni ljudi nisu toliko različiti. Onaj neobičan osjećaj da nešto jednostavno nije u redu, ovdje je s razlogom. Ne ignorirajte ga!

vecernji.hr