Plavuše su ipak najpoželjnije žene

Nevinost i perverzija su pojmovi koji se međusobno isprepliću u njihovim glavama kao reakcija na prizor zgodne plavuše.

Jeste li znali da su prirodne plavuše prava rijetkost, a prema istraživanjima u svijetu ih ima manje od 2 posto. Možda je upravo to razlog zašto su muškarci ludi za njima.

Iako nisu prirodne, među 10 najprivlačnijih plavuša svih vremena našle su se glumica Charlize Theron te pjevačica Gwen Stefani.

Stara izreka da se plavuše bolje zabavljaju od tamnokosih istinita je, barem kada je riječ o istraživanjima stručnjaka, no postoji i tamna strana, a to je da im muškarci ne vjeruju.

Kraljica popa Madonna iako nije prirodna plavuša vrlo se dobro snašla u toj ulozi i čini se kako je puno zadovoljnija. Na listi se našla Goldie Hawn te putena, seksepilna ali i nježna Scarlett Johansson.

Charliejev anđeo Cameron Diaz te francuska glumica Bridget Bardot na samom su vrhu ljestvice, dok je drugo mjesto pripalo legendarnoj ljepotici Grace Kelly.

Ne postoji osoba koja nije čula za ovaj američki seks simbol savršenog glasa, ali i stasa. Gotovo pola stoljeća nakon smrti Marilyn Monroe je još uvijek najljepša plavuša svih vremena što će potvrditi i različite generacije muškaraca.

Istraživanja pokazuju da se čak 61 posto muškaraca želi oženiti brinetom, no njih čak 72 posto sanja o avanturi s plavušom, što bi značilo da je do udaje najbolje biti brineta, a kako bi zadržali muža podalje od avantura, razmislite o promjeni boje kose.