Ovo su potpuno pogrešni razlozi za novu vezu

veza, serijski ubojica, tajna, žene, veza, muškarci, muškarac, žena, mozak, istraživanje, godišnjice , ljubav, srž ljubavi, ljubav strast, ljubav na prvi pogled, muškarci, žena, bivši partner , očekivanja, situatonship, oblik veze, znakovi, znakovi, muškarac, žena, namjere, veza, žena, razlozi, sretna veza , znakovi, istraživanje, prekid veze, proljeće, psihološki razlog, cure, dečki, izjave muškaraca, partner, kriva pitanja, potezi , žene, muškarac

Svi ga vole. Vaša ga mama obožava, skompao se s mužem vaše prijateljice, a čak ni vaš tata, kojem dosad nijedan vaš bivši nije bio dovoljno dobar, ovaj put nema zamjerke. Kad sami nismo sigurni u neku odluku, skloni smo pitati bližnje za mišljenje ili čak preuzeti njihov stav. Ako ne osjećate kemiju ili vam se čini da nemate dovoljno zajedničkog, ne inzistirajte na vezi samo zato što se to ljudima oko vas čini kao dobra ideja. Oni se neće buditi uz njega.

Imponiraju vam njegovi uspjeh i galantnost. Možda je on uspješan biznismen koji vas pokušava pridobiti obasipajući vas skupim darovima i večerama u najboljim restoranima u gradu. Ili je poznati sportaš uz kojeg se, kad ste u javnosti, i vi osjećate kao celebrity. Nije tajna da su žene oduvijek voljele moćne i uspješne muškarce. Da smo u kamenom dobu, vjerojatno bismo se više palile na onog tko je u stanju uloviti najveću divlju svinju za večeru, nego na onog koji je cijelo jutro poluuspješno skupljao bobice. Dakle, nije samo po sebi loše to što su vam nečija uspješnost i sposobnost napete. Zašto uostalom i ne bi bile. Ali ako je to jedino što vas privlači toj osobi, onda griješite. Jer, vjerovali ili ne, čak i skupi restorani mogu dosaditi. A što kad pojedete dvadesetu porciju škampi na buzaru i popijete dvadesetu čašu skupog šampanjca? Ako vas ne fascinira i ona osoba s kojom sjedite na toj večeri, onda će vašu sreću vrlo brzo zamijeniti osjećaj nezadovoljstva i ispraznosti.

Nemojte misliti da niste "sponzoruša" ako vas udvarač umjesto nakitom i škampima obasipa pozornošću i dobrotom koju vi niste ili ne želite vratiti. Prohodati s nekim prema kome ništa ne osjećate samo zato što ste čuli da je jako dobar i vjeran jednako je nemoralno kao upustiti se u vezu s nekim tko je jako dobro situiran.

Bojite se da vam otkucava sat. Mnoge si djevojke u ranim dvadesetima zadaju rokove. "Završit ću fakultet do 25." "Udat ću se do 30." "Rodit ću dvoje djece do 35." No, kako je rekao John Lennon, život je ono što nam se događa dok smo zaposleni kovanjem planova. I tako, imate dvadeset osam, a Face nigdje na vidiku? Hvata vas panika? Možda onaj kolega s faksa s kojim ste kratko izlazili na prvoj godini i nije tako loš. Pa što onda ako vam se spavalo od njegovih lamentacija o kaznenom pravu i ako je imao čudan smisao za humor. Načuli ste da je u međuvremenu postao uspješan mladi odvjetnik. Možda biste ga trebali nazvati i... Loša ideja! Nakon dva dejta vjerojatno biste došlo do istog zaključka, jer smisao za humor nije nešto što se s godinama razvija - ili ga imate ili ga nemate. Želite li uistinu provesti život s dosadnim radoholičarom? Naravno da ne želite. Zaboravite na besmislene rokove koje ste si postavili prije milijun godina.

Ne želite biti sami. Neke su cure nezadovoljne solerskim statusom jer se "jedino u vezi osjećaju potpuno" ili "osjećaju duboku unutarnju potrebu da se s nekim spoje na emotivnom i tjelesnom planu" . No, ima i onih koji problematici ne pristupaju toliko s emotivne, koliko s praktične strane. Kad ste jedina solerica u svojoj ženskoj ekipi, onda vam se lako može dogoditi da u subotu navečer morate ostati kod kuće jer nemate s kim izaći. Zvuči površno, ali pitate li prosječnu solericu između 25. i 35. godine zašto joj je problem biti sama, vjerojatno će to navesti kao jedan od razloga koji je najviše živciraju. Znamo da nije fora biti jedina osoba kojoj treba jednokrevetna soba na skijanju s društvom, ali to nije dovoljno dobar motiv da se upustite u vezu s nekim u koga niste zaljubljeni. Možda vam se ideja o vezi čini privlačnom pa vas povuče, no dobro razmislite je li vam privlačan i onaj s kim planirate biti u vezi.

Izvor: cosmopolitan.hr