Ovo je najtrendi boja laka za nokte ovog proljeća!

lak za nokte
Proljeće i pastelne boje idu dobro jedno uz drugo koliko ćevapi i luk - no kada pričamo o lakovima za nokte, pastelne boje imaju posebno velik 'trenutak' ove sezone. I prema Pinterestu, najvećem trend prognostičaru na Internetu, boja lavande je najveći trend sezone!

Celebrity manikerka Mazz Hanna kaže da je lavanda jedna od onih boja koja izgleda dobro, ali zbog nje se i osjećamo dobro. Baš kako nas miris lavande opušta, tako nam i efekt smirenja daje pogled na ovu boju. No za dobar izgled noktiju moramo paziti na teksturu laka. Najbolje će izgledati kremaste mat formule koje će već s drugim premazom imati punoću boje. Trebala bi izbjegavati prozirne lila lakove - oni izgledaju nedovršeno i neuredno na noktima.

Ovakve boje vrlo su "kawaii" (dražesne) i savršeno odgovaraju japanskoj kulturi koja je jedan od centara dobroga nail arta. Naime, i tamo je popularan cijeli spektar nježno ljubičastih nijansi, pa nas ne čudi da je ovaj trend zaživio i globalno. U nastavku otkrij naše najdraže lakove u nijansi lavande!