Ove frajere zaobiđite u širokom luku

Nažalost, ne možemo vam ponuditi konkretan recept. No, jedno znamo. A to je od kakvih frajera treba bježati glavom bez obzira!

1. Oženjen muškarac
Možda je seks fantastičan, ali nikad nećete biti zajedno na važne blagdane! Već možete pogoditi s kim će provoditi Božić, Novu godinu i ostale važne datume. Zasigurno ne s vama.

2. Ženskar
Pokraj njega ćete se osjećati kao najdivnije stvorenje na svijetu – međutim, samo neko vrijeme. On će vam slomiti srce, jer je takvom muškarcu bitna količina, a ne kvaliteta. Nije važno koliko dobro izgledate (čak i goli). On vas može prevariti s djevojkom koja vam izgledom nije ni do koljena.

3. Mamin sin
Normalno je da dečki vole svoje majke. Međutim, neke stvari ne smijete tolerirati! Želite li kuhati po tuđim receptima? Niti govora, mamin će dečko poželjeti da pripremate hranu poput njegove mamice. Žene "maminih sinova" obično zauzimaju drugo mjesto. Mama je naravno uvijek prva.

4. On bježi od obaveza
Takvi žele ostati vječna djeca. U stanu uvijek imaju igračke - video igre, automobile na daljinsko upravljanje. Boje se braka, jer u njihovim najskrovitijim, budalastim snovima uvijek postoji druga, dakako idealna žena.

5. Želi imati sve pod kontrolom
Ovi su dečki najveća noćna mora. Svugdje morate biti točni, izgledati savršeno i sa sretnim izrazom na licu. Ukratko, on vas želi pretvoriti u stroj. Pokušate li se udati za njega, tražit će od vas da potpišete predbračni ugovor. Ali, i dalje će od vas očekivati da izgledate savršeno. Ovi muškarci jednostavno nisu vrijedni truda.

6. Škrtac
Gada ove vrste lako je otkriti. Sve će vam biti jasno već nakon prvog posjeta restoranu. Većina pravih dečkiju barem će se suprotstaviti ako vi pokušate platiti večeru. Ne učini li i on to, izlazite sa škrtim gadom.

7. Seksualno nedorečen frajer
Lako ga je prepoznati. Svaki muškarac koji ima potrebu nositi ogromnu pinki torbu od nojeve kože, seksualno je sumnjiv. S njima zabavno ići u kupovinu, ali vama treba pravi muškarac a ne još jedna prijateljica za šoping.

8. Savršen perfekcionist
Ovi muškarci su prave daveži. Kad sebe dovede do savršenstva, počet će raditi i na vama. Na vašoj kosi, težini, odjeći, prijateljima, vašem izboru svega. Nemojte se, ni pod koju cijenu, odreći svojega "ja". Budi svoji.

K. R.