Osvojio je djevojku s Tindera pojasnivši zbog čega je odličan `materijal` za muža

djevojka, molba, zamolba
Jessica-May Giles (22) ostala je ugodno iznenađena nakon što ju je jedan muškarac odlučio osvojiti na sasvim poseban način i dokazati joj da bi on zaista mogao biti pravi muž za nju.

Nakon što ju je upitao kako i gdje se može prijaviti za njenog muža, Jessica mu je odgovorila da joj može poslati `molbu` na mail i ostala je iznenađena kada ju je sutradan i ugledala u svom inboxu.

Mitchell je svoj zadatak shvatio ozbiljno i napisao molbu za poziciju budućeg muža kao da se javlja na oglas za posao. Adresirao ga je s imenom "Mitchell, materijal za budućeg muža", a za adresu je naveo 69 Future love den. Baš kao da se prijavljuje za slobodno radno mjesto, Mitchell je zadržao dozu poslovne komunikacije i naveo svoje vještine koje ga kvalificiraju za budućeg muža, a između ostalog,, naveo je da je velika maza i da odlično kuha čaj za mirne noći pred TV - om uz dobar film.

Naveo je i da nema iskustva u tome kako je biti muž, ali vjeruje da će mu sposobnosti koje ima u tome svakako pomoći da bude zaista dobar budući suprug. Molbu je završio s riječima kako se nada da će proći kvalifikacije te da će mu biti omogućen i telefonski intervju.

Svojom kreativnošću i odvažnošću, Mitchell je sebi osigurao barem priliku za prvi spoj, a Jessica je za Daily Mail otkrila kako joj se čini da je riječ o zaista dragom dečku sa smislom za humor i ne smatra njegov potez - očajničkim.

Vecernji.ba