Novi trend: Znate li ko su fleksiseksualke?

sex, sexy, sex, Lindsay Lohan, fleksiseksualke, trend
Riječ je o fleksiseksualkama.

Riječ je o osobama koje imaju sklonosti prema istom spolu, ali je odbijaju testirati do kraja, a stručnjaci kažu da u toj grupi ima najviše žena u 30-ima i 40-ima. Holivudske zvijezde Angelina Jolie i Drew Barrymore otvoreno su priznale da su ih privlačile žene te da su imale povremene veze sa njima. Angelina koja je danas u vezi sa Bradom Pittom priznala je da je imala seksualni odnos sa glumicom Jenny Shimizu, prenosi Tportal.

Drew Barrymore koja je dvaput bila u braku svojevremeno je izjavila: "Biti sa ženom je kao da istražuješ svoje tijelo, ali preko nečijeg tuđeg".

Problematična 24-godišnja glumica Lindsay Lohan je među mlađim fleksiseksualkama koje su se priklonile tom trendu. Dok je bila u vezi sa DJ-icom Samanthom Ronson tvrdila je da nije, lezbijka već da je možda biseksualka. Nakon veze sa Ronson ponovo je počela izlaziti sa muškarcima.

Psiholozi tvrde da je fleksiseksualnost postala moderna zbog celebrityja koji je praktikuju, ali da je oduvijek postojala.

U nedavnom istraživanu Coco de Mera u kome je učetvovalo preko 6000 žena, trećina je priznala da im je omiljena maštarija seks sa ženom.

(24sata.info)