Nevjerovatna mjesta gdje su sve žene rodile!

No, ove priče su zaista vrhunac bizarnosti.

Žene su rađale u dizalima, na stražnjim sjedalima taksija i mnogim drugim neuobičajenim mjestima, no portal Cracked.com izabrao je pet zaista nevjerojatnih priča.

5. Rodila na drvetu za vrijeme poplave

Česte slike na vijestima su katastrofalne poplave u nekom drugom dijelu svijeta i ljudi koji se penju na krovove kuća i drveće te plove u kanuima da bi preživjeli prirodnu katastrofu. Kako im je, samo možemo nagađati. Sofija Pedro iz Mozambika zasigurno će se cijelog života sjećati katastrofalne poplave 2000. godine. Bila je u visokom stupnju trudnoće i nije uspjela otići u sklonište. Poplava ju je prisilila da se popne na jedno drvo. Kada je na njemu bila već puna 3 dana, mokra, prestrašena i gladna, uhvatili su je trudovi. Sofija je sama rodila zdravu djevojčicu i držala se za grane dok ih napokon nije ugledala ekipa iz spasilačkog helikoptera. I Sofija i beba su preživjeli.

4. Rodila u automobilu koji je tonuo

Ako pročitate da žena nije stigla u bolnicu nego je rodila u automobilu vjerojatno bi rekli: Pa što?. No, Kennyetta Biggs je rodila u automobilu koji je za to vrijeme tonuo na dno jezera.

Oko 5 sati ujutro Biggs je sjela u automobil i krenula prema lokalnoj bolnici. Nije budila nikoga od ukućana jer je tada imala samo 21 jednu godinu i skrivala je trudnoću od roditelja. Vjerojatno ni u snu nije mogla pretpostaviti da će postati svjetska vijest.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uslijed jakih trudova izgubila je kontrolu nad automobilom i sletjela s ceste u jezero. Srećom, zamjenik lokalnog šerifa je upravo tada krenuo na posao i primijetio automobil u jezeru. Dok je stigao do Kennyette ona je već rodila djevojčicu. Iako je u cijelom tom metežu djevojčica ‘zaradila' slomljenu nogu i ona i majka su se posve oporavile.

3. Rodila u vlaku u WC-u koji se prazni na - tračnice

Za vrijeme vožnje putničkim vlakom u Indiji 33-godišnja Bhuri Kalbi otišla je u WC. Ako nikada niste imali ‘sreće' vidjeti kako izgledaju WC-i u vlakovima u Indiji sustav je prilično jednostavan - sastoji se od školjke i rupe koja vodi ravno na tračnice.

Kada je Kalbi sjela u namjeri da se olakša dogodilo se nešto što nije očekivala. Prerano je rodila i dijete je, baš kao i sve ostalo što upadne u u tu rupu, palo na tračnice za vrijeme vožnje. Kalbi se od šoka onesvijestila, a kada je došla k sebi alarmirala je osoblje i svoju obitelj. Zaustavili su vlak i radiom javili radnicima na pruzi da ‘otvore oči'.

Čudesno, ali dijete je pronađeno. Malo uzdrmano i rođeno 2 mjeseca prerano, ali potpuno u redu. Kalbi i njezina obitelj požurili su u bolnicu gdje je djevojčica smještena na odjel intenzivne njege.

2. Rodila na koćarici

Cindy Preisel je radila kao kuharica na brodu koji je bio 50-ak kilometara od obale kada su je uhvatili trudovi. Kapetan Ed Kiesel je čuo Cindy kako viče i pohitao smiriti situaciju. Primijetio je da se beba nije okrenula i da će to biti problem. Malo pomalo ipak je nekako uspio poroditi Cindy, no beba nije disala. Kapetan joj je punih 25 minuta davao umjetno disanje i masirao srce i beba je napokon prodisala. Potom je presjekao i pupčanu vrpcu. Cindy je dijete nazvala Brian Edward.

1. Rodila čak troje djece za vrijeme tri tornada

Samantha Oakley iz Muhlenberg Countyja u Kentuckyju rodila je čak troje djece dok je vani bjesnio tornado.

2008. liječnik joj je napravio carski rez dok mu je sestra osvjetljavala s baterijom. Struje nije bilo jer je vani bjesnio jaki tornado. No, Samanthi to nije bilo prvi put. I prvo dvoje djece je rodila u sličnim uvjetima, dok je tornado harao po gradiću i nosio sve što mu se našlo na putu. Prvo dijete je rodila u studenom 2005., drugo u rujnu 2006. godine.