Na šta su sve spremne pripadnice ljepšeg spola : Žene će vas doći glave!

Kada ti ona da broj telefona nemoj odmah da se praviš važan - možda ti je izdiktirala lažan broj, a možda i pravin ali nema namjeru da ti se javi.

Zavodi te cijelo veče? To ne mora značiti da joj se dopadaš već da joj treba neko da plati piće koje su ona i njene drugarice naručivale sve vrijeme dok je ona flertovala sa tvojim novčanikom.

Čak i ako se ne radi o tome, prije nego što pomisliš kako ti se smješka nova ljubav, provjeri da li je djevojka koja ti se nabacuje možda zauzeta i samo bi malo da "začini" večer.

Čini ti se da te izbjegava u posljednje vrijeme, ali te ipak ne ostavlja? Tako se ponašaju one koje ne žele biti same, zbog čega na kratkom lancu drže sadašnjeg dečka dok se ne pojavi budući.

Ne padaj na rečenicu: "Ako me voliš doći ćeš", koju ti je poslala u SMS poruci u trenutku kada gledaš utakmicu sa ortacima. Taj poziv je sebično i surovo testiranje.

Tvoju ljubav surova žena može testira i tako što će te praviti ljubomornim. Ona će flertovati sa drugim muškarcima očekujući da se ti čak i pobiješ kako bi nasrtljivca dao do znanja da je ona samo tvoja.

Vjerovali ili ne, i žene mogu biti fizički agresivne. Kada ti prijeti batinama shvati to ozbiljno - ima žena koje naprosto misle da muškarce to ne boli.

Ako te ne udari, može javno te vrijeđa.

Neke žene muškarce kažnjavaju i tako što im uskraćuju seks. Istraživanje je pokazalo da je ta surova mjera najdjelotvornija.

I na kraju, još jedno upozorenje - ne uzimajte sve ovo zdravo za gotovo. Razgovarajte sa svojom ljepšom polovicom prije nego što je optužite da je surova žena!