Mostar: Utrka u štiklama

utrka, utrka Mostar, štikle
Pod generalnim pokroviteljstvom najvećeg maloprodajnog lanca obuće u BiH 'Planeta obuće' održat će utrka posvećena svim ženama, a natjecateljice će imati priliku pokazati vještinu trčanja na potpeticama minimalne visine osam centimetara! Planet obuća i Mepas Mall pobrinuli su se da natjecatelji, uz odličnu zabavu, uživaju i u vrijednim nagradama! Najbržu natjecateljicu očekuje nagrada u vrijednosti 1000KM koja uključuje novčanu nagradu od 500KM + poklon bon od 500KM u trgovini Planet obuća, a za drugo i treće mjesto također su osigurane vrijedne nagrade. Program za natjecateljice utrke kreće već u 11:30 sati, kada će se održati zagrijavanje i podjela startnih brojeva.

Ljubav prema potpeticama i odlične nagrade svim damama će zasigurno biti velika motivacija za sudjelovanje u utrci, a svim posjetiteljima odlična prilika za zabavu i podršku humanitarnog događaja.

Uz DJ-a, plesne skupine i bogati zabavni program na platou centra, članice udruge Novi Pogled nosit će modnu reviju novih kolekcija Planeta obuće i zakupaca centra, i na taj način napraviti još jedan korak u podizanju svijesti o važnosti podrške i pomoći oboljelim ženama od raka dojke i drugih malignih oboljenja i njihovim obiteljima. Svojim prisustvom i velikim pljeskom pozdravite i vi njihov izniman trud i rad u svim uspješnim projektima širenja svijesti.

Posjetite plato Mepas Malla i otkrijte čari svijeta cipela u širokoj ponudi Planeta obuće, koji stalnim praćenjem svjetskih trendova svojim kupcima uvijek nudi atraktivne i kvalitetne modele obuće. Budite podrška hrabrim i snalažljivim ženama u utrci koja ih vodi do vrijednih nagrada.

Uvjerite se da žene kad odluče zaista mogu sve i budite dio ovog nezaboravnog iskustva.

Vidimo se