Kako postati magnet za muškarce

žena, pravila, dečko, prijateljica, varanje, žene, okretanje, muškarci, žena, magnet, muškarci, žene, shoping, žene, muškarci, djevojke, muškarci, žene, ukusi, žene, frajeri, stvari, žene, riječnik, misli, prijateljice, stvari, žene, žene, privilegija, muškarci, godine, rađa, žene, mostarski vicevi, majka, žene, stvari, prijateljice, odabir, muškarac, žena, stvari, pažnja, cure, dečki, cure, stvari, žene, situacije, žene, muškarci, privlačnost, žene, razgovor, seks, cure, žene, muškarci, žene, muškarci, izgled, veza, frajer, cure, dečko, trač, Hercegovina, nastanak, najbolja prijateljica, prevara, znakovi, najbolja prijateljica, žene, prijateljice, najbolja prijateljica, prijateljica, cure, djevojke, prijateljice, bračni partner, istraživanje
Možda je vanjski izgled prvo što se primijeti na nekome, ali to zasigurno nije jedino i ono što privlači. Kombinacija stava i ponašanja, pokreta tijela i onog nečeg čime žena zrači recept su za privlačenje pogleda svih muškaraca u prostoriji. Donosimo deset savjeta pomoću kojih ćete postati neodoljiv magnet muškarcima.

1. Samopouzdanje

Većina žena koje su magnet za muškarce, itekako su svjesne svoje privlačnosti i nitko ih ne može uvjeriti u suprotno. Ako mislite da ste komad i zaista vjerujete u to, i drugi će povjerovati u to.

2. Budite pozitivni

Nitko ne voli negativne ljude koji se stalno žale. Nemoguće je flertovati s djevojkom opterećenom životom i problemima koje stalno spominje. Zanovijetanje nije privlačno, a pogotovo na početku poznanstva. Privlačne djevojke zrače pozitivnim stavom.

3. Nemojte govoriti ružno o drugim ženama

Muškarci vole samopouzdane žene, a žena koja komentira druge žene, ne ostavlja dojam da je zadovoljna sa sobom i svojim životom. Ogovaranje i vrijeđanje drugih žena pokazuje nesigurnost i ljubomoru.

4. Budite opušteni

Djevojke koje se mogu opustiti i zabaviti na bilo kojem mjestu, od uglednog restorana do biljara, privlače svakog muškarca. Njima se sviđa pomisao da će im biti zabavno u društvu s takvom ženom, a ona će se i lakše uklopiti u njegovo muško društvo.

5. Odjeća

Moderna odjeća na kojoj vam zavide prijateljice, zasigurno neće impresionirati muškarce. Kod njih pali jednostavnost i prirodan izgled, a to znači da vam kosa miriši, da izgledate svježe i da se osjećate ugodno u svojoj koži. Odaberite lijepu, ali profinjenu odjeću u kojoj se osjećate ugodno, ali i seksi.

6. Ambicioznost

Mnogi dečki su opsjednuti mišlju da su sve žene sponzoruše. Pokažite mu da imate svoj posao, strasti i ciljeve u životu. Muškarcima je njihov poslovni uspjeh izrazito važan, a pravi muškarci se ne boje ambicioznih žena. Također, ako ste spremni platiti svoje piće, pokazat ćete mu da ste sposobni brinuti o sebi i ne čekate njega da vas spasi.

7. Ispunite svoj život

Ako vas muškarac zove van, a vi nikad nemate vremena i glumite teško dostupnu, to vam se može obiti o glavu. No, dečkima se sviđa kad žena ima život ispunjen lijepim stvarima da i sami požele biti dio njezinog života. Dogovori i obaveze pomažu da se osjećate ispunjeno, sretno i samopouzdano. A to su tri osobine koje ženu pretvaraju u magnet za muškarce.

8. Nemojte loviti muškarce

Izlazite van zbog zabave, dobrog društva i prijatelja, a ne da tražite budućeg muža. Žene koje imaju samo jedan cilj, a to je pronaći dečka, muškarcima se mogu činiti očajne, a nijedan ne želi osjećati takav pritisak. Na privlačnoj ženi se vidi da se zabavlja i da uživa u tome što radi. A tko ne bi htio biti u društvu s takvom osobom?

9. Privucite ga pogledom

Samopouzdana žena zna privući pogled muškarca i zadržati ga. Ako mu ne pokažete da vas zanima, teško će se odlučiti prići vam. Pokažite mu da vam se sviđa i gledajte ga u oči nekoliko sekundi, nasmijte se i zatim se okrenite. On će se osjećati samopouzdanim i sigurnim da ga nećete odbiti.

10. Ne zaboravite na osmijeh

I naravno, ništa nije privlačnije od iskrenog osmijeha na licu. Žene se često smiju prirodno, u situacijama kada toga nisu svjesne, a u društvu muškaraca su previše napete.

Izvor:she.hr