Kako da vam noge nakon brijanja budu što dulje glatke

Uklanjanje dlačica, Brijajanje, Vosak, Šećerna pasta, Elektroliza, laser, depilacija, kozmetički salon, žene, osobna higijena, brijanje, depilacija, domaća pjena, bikini zona, žene, intimna frizura, depilacija, domaća pasta, noge, žene, brijanje, stvari, žene, piling, losion, depilacija, žene, stvari, stidne dlačice, intima, depilacija, bikini zona, britvica , koliko često mijenjati, lasersko  uklanjanje dlaka, ljeto, depilacija, Vosak

Za većinu žena brijanje nogu je teška muka kojoj se želimo podvrgavati što rjeđe je moguće, a vjerovali ili ne, postoje načini kako da produljimo vrijeme između brijanja, a da nam noge ne izgledaju kao kod ličkog medvjeda.

Napravite piling

Prije nego počnete išta drugo, zgrabite svoj najdraži piling, jer ako se riješite mrtvih stanica prije brijanja usput ćete 'odići' i najmanje dlačice koje se znaju skriti ispod površine kože, pa ćete se bolje riješiti svih nepoželjnih dlaka.

Koristite dobar žilet

Kad odabirete žilet, potrudite se da pronađete onaj koji najbolje odgovara vašem tipu kože. Na primjer, ako imate suhu kožu, svakako odaberite onaj s trakom za dodatnu hidrataciju. Bitno je da brijete dlačice što bliže koži, jer će vam noge tako ostati dulje glatke. Također, izaberite žilet koji ima više oštrica.

Brijte se prema gore

Počnite od gležnja i brijte se prema gore, suprotno od rasta dlačica. Ova taktika će vam omogućiti da brijete najbliže uz kožu i dat će vam dodatno vrijeme dok se pojave prve 'čekinje'.

Nanesite hidratantni losion nakon brijanja

Nakon što izađete iz kade nanesite losion ili mlijeko za tijelo dok vam je koža još vlažna. Ovo će vam održati kožu glatkom i dlačice mekanima.

Net.hr