Izgledajte mršavije ispravnim odabirom odjeće

Redovito vježbanje i dijeta jedini su načini gubitka kilograma, ali dok čekate na rezultate odricanja možete se poslužiti optičkom varkom i izgledati mršavije isključivo pomoću pametnog odabira odjeće.

Cipele

Nisu dobre cipele s platformama i ravne cipele zaobljenog vrha jer će vam stopala i gležnjevi izgledati napuhano. Idealno je kad je prednji dio stopala slobodan te kada su cipele slične boji kože jer se noge tada promatraju u cjelini. Umjesto zaobljenih kupujte špičaste cipele.

Noge

"Bijele" noge djeluju debelo. Ukoliko nemate vremena za sunčanje nabavite si kremu za samotamljenje ali nemojte pretjerati pri nanošenju.

Hlače

Popularne kapri hlače smjele bi nositi isključivo visoke i mršave cure. Također, hlače s džepovima povećavaju guzu, a sličan učinak na noge imaju i vojničke hlače s džepovima na nogavicama. Najbolji izbor su još uvijek klasične, ravne hlače.

Trbuh

Najgore je kad špek viri iz majice, stoga budite dovoljno samokritični da odjenete majice koje vam doista odgovaraju po dužini. Također, previše tanki materijali lako će se pripiti uz kožu i naslage učiniti vidljivima. Prije važnog izlaska izbjegavajte žvakaće gume, brokulu, grah i slane grickalice i popijte malo više vode.

Suknja

Slojevite, kratke, lepršave suknje loš su odabir za djevojke koje imaju problema s težinom jer dodatno proširuju bokove. Stručnjaci preporučuju nešto jednostavnije, elegantnije i duže modele (nešto iznad koljena).

Kupači kostim

Hlačice umjesto gaćica i široki dječački modeli trebali bi biti apsolutno zabranjeni za djevojke. Nikad ne možete pogriješiti jednodijelnim badićem. Možete se odlučiti za sportske modele, ali i vrlo elegantne i ženstvene primjerke. Gaćice bi trebale biti visoko izrezane, a za dekolte se preporučuje V izrez.

Izgledajte mršavije ispravnim odabirom odjeće