FOTO  Iva Mijolović Miss Zadarske županije 2019. godine

Iva Mijolović, Miss Hercegovine, Miss Universe
Prvom pratiljom proglašena je Luciana Vulić ,a drugom Tina Ković.
 
Prekrasnih jedanaest ljepotica natjecalo se za titulu najljepše, a poznato je da su sve dosadašnje pobjednice zadarske županije jako visoko kotirale u finalima Miss Hrvatske stoga je vladalo veliko zanimanje za ovim izborom.
 
Djevojke su nosile nove kolekcijama poznatih dizajnera Zorana Aragovića koji nam je predstavio urbanu liniju "Bite my Style" , Ivanu Jurić , Ellu Dušević, Galko i butik My Life.
 
Za predivan izgled finalistica pobrinula se kozmetika  Ziaja kozmetika, make up potpisuje brand Diego della Palma, a sinoć je bio i predstavljen predivan miris sa potpisom poznatog branda Guerlain " "Mon Guerlain Bloom of rose" koji je sve oduševio svojim mirisnim akordima.
 
U glazbenom programu nastupili su Antonija Šola i klapa Puntamika. a prekrasna Iva Mijolović kreće u velike pripreme za finale Miss Hrvatske koje se održava krajem kolovoza u Malom Lošinju na Kvarneru. 
 
Miss Zadarske županije osvojila je i bogate poklone među kojima su Ziaja kozmetika, Guerlain, Dieggo della Palma, Trussardi, prekrasnu ogrlicu zlatarnica i srebrnarnica Dominik, Lovely bags , kreaciju Elle Dušević,paket Maraske, sliku akademskog slikara Hrvoja Puškarićai mnoge druge.