9 trikova uz koje ćete zablistati goli

žena

Donosimo 9 beauty savjeta koji će vašu kožu pretvoriti u neodoljivo sredstvo zavođenja, piše portal Zadovoljna.hr.

1.Četka za tuširanje
Kako bi vaša koža postala poput bebine omogućite joj da diše uz dobro struganje.
Prije nego uskočite pod topao tuš, suhu kožu istrljajte četkom ili spužvicom za tijelo. To će odstraniti mrtve stanice te će vašu kožu učiniti glatkom i pretvoriti ju u neodoljivo sredstvo zavođenja.

2.Leđa
Leđa su podcijenjeno sredstvo zavođenja koje mnoge žene zanemaruju, a muškarci im jednostavno ne mogu odoljeti.
Kako bi spriječili stvaranje malih ružnih mitesera važno se nakon treninga ili napornog dana obavezno istuširati te temeljito istrljati leđa.

3.Maska za tijelo
Ako još niste probali koristiti masku za tijelo od ljekovitog blata ili meda pokušajte, a rezultati će vas oduševiti.
Masku je dovoljno nanijeti na vlažnu kožu i pustiti da odstoji desetak minuta. Rezultat je prekrasna i osvježena baršunasta koža

4.Grubi piling
Sunčanje isušuje kožu, a kreme i ulja koje koristimo na plaži začepljuju pore. Kako bi vaša koža ostala meka i nježna nemojte se bojati koristiti grubi piling.
Grubu morsku sol ili kukuruznu krupicu pomiješajte s gelom za tuširanje i temeljito istrljajte cijelo tijelo, a posebno laktove, koljena i zglobove.

5.Šok terapija hladnom vodom
Svakodnevno tuširanje može biti vrlo korisno za vašu kožu, posebno ako ga obogatite mlazom hladnog tuša.
Zadnjih 30 sekundi tuširanja neka bude sa hladnom vodom, a iako to može biti neugodno pokušajte izdržati jer hladna voda pojačava cirkulaciju i učvršćuje kožu.

6.Hidratacija
Koža svakodnevno gubi vlagu pa je svakodnevna hidratacija vrlo važna. No to ne moraju biti neki skupi preparati za njegu, već recept koji su koristile i naše mame i bake, a to je baby ulje.
Nanesite ga na mokru kožu, a osim što će ju u činiti mekom, ulje će ostaviti neodoljivi nježni miris.

7.Korektor
Kako bi ujednačili te osvježili boju kože pokušajte koristiti korektor za prikrivanje.
Nanesite ga u tankom sloju na sitna oštećenja kao što su prištić ili modricu ili pak na cijele ruke i noge te preko toga u tankom sloju lagano natapkajte hidratantnim losionom dok se nijanse ne ujednače. Rezultat je neodoljiva koža.

8.Krema za samotamnjenje
Preplanula koža skriva brojne nedostatke. Iako je osunčana put daleko najljepša, to se može postići i uz pomoć kreme za samotamnjenje.
Nanesite kremu jednomjerno u tankom sloju na cijelo tijelo, a posebno pripazite na koljena, laktove i pregibe. Brončana put koju ćete dobiti vašeg će muškarca oboriti s nogu.

9.Budite u formi
Kada je riječ o golom ženskom tijelu svi jako dobro znamo da su vježba i pravilna prehrana neophodni. Svi jako dobro znamo da je boje najlakše nanositi na napeto platno.
Upravo zbog toga prije prikrivanja nedostataka napravite nekoliko čučnjeva. To će prividno napeti vašu kožu i u kombinaciji s losionom, korektorom i kremom za samotamnjenje izgledat će te poput neodoljive božice.

zadovoljna.hr