9 rečenica koje slušamo dok smo single

rečenice, single žena

1. 'Možda bi na neko vrijeme trebala prestati s dejtanjem.' Ovaj je 'savjet' otprilike ravan onome da nekome tko mašta o poslu iz snova predložite da nekoliko godina bude nezaposlen.

2. 'Jesi li isprobala Tinder? Danas su svi gore!' Naravno da ste isprobali, i vidjeli toliko bezvezarija da ste odlučili jednostavno više ne gubiti vrijeme.

3. 'Pusti da ljubav pronađe tebe.' Da, poput uspavane ljepotice ćete čekati da se na vašem pragu pojavi čovjek vaših snova. Jer eto, oni nalijeću čim vi odvratite pozornost s ljubavi.

4. 'Previše si izbirljiva.' Naravno da jesam, ne zadovoljava me samo to da je muško i da ima puls. Normalno da imam kriterije.

5. 'Radije se posveti nekom hobiju.' Ovo je čak poprilično ok savjet. Jest da ćete biti single, ali ćete si barem znati isplesti šal i dekicu.

6. 'Zašto si toliko opterećena pronalaženjem srodne duše? Postoje puno veći problemi u svijetu...' Nije da ste u stanju riješiti neke svjetske probleme, a osim toga, vaša vam je sreća najbitnija. A ljubav je sreća.

7. 'Nema šanse da upoznaš nekog normalnog frajera u klubu.' Da, puno je veća vjerojatnost da ćete ga upoznati na nekoj od društvenih mreža i da će vas očarati svojim kupaonskim selfiejem.

8. 'Jednostavno izlazi na sve moguće spojeve na koje možeš i zabavljaj se!' Da, izlazite na sve moguće dejtove, ali teško da bi se to moglo nazvati zabavom.

9. 'Zar te nitko od prijatelja ne može upoznati s nekim?' Naravno da može, mogla bi i ti na primjer, za početak!

Izvor: cosmopolitan.hr