8 znakova, da nije pravi za vas!

1. Dan bi radije proveo s prijateljima

nema ničeg lošeg u povremenom "muškom druženju", ali da je vaše romantične večere spreman žrtvovati zbog ekipe to je već znak za zabrinutost. Na to ga upozorite i izrazite želju za promijenom. Ako se na to ne obazire, pokažite mu kako se osjećate kada vas "odkanta" zbog ekipe, tako da vi zeznete njega i odete s curama van. Ukoliko unatoč svim obim stvarima on ne vidi u čemu je problem i dalje radi kako hoće, tada je možda vrijeme da krenete dalje.

2. Sve vijesti prvo podijeli s drugim ženama

Ukoliko o svakoj vijesti u svom životu prvo obavijsti svoju mamu, kolegicu ili prijateljicu a na kraju i vas, vaš muškarac ima malo poremećenu listu prioriteta. Ukoliko sada niste na prvom mjestu, postoji velika vjerojatnost da nikada nećete ni biti.

3. Ne pamti važne datume

Veliki znak, da nije pravi za vas je, da ne pamti datume koji su vam važni. Naravno, neki ljudi imaju slabije pamćenje datuma, pa to nije uvijek potrebno zamijeriti. Ali vaš bi partner definitivno trebao imati na umu najvažnije datume, kao što je na primjer vaš rođendan.

4. Nemate jednak pogled na život

Vi želite putovati, on bi radije bio na kauču i gledao tv. Vi želite dijete a on se ponaša kao dijete. Vrlo je važno kakvu viziju budućnosti o vašoj vezi imate. Ukoliko se jako razlikujepostoji velika vjerojatnost da će jedno od cas dvoje biti jako nesretno te razmišljati što je sve propustio. Puno puta pogledi na svijet i želje velik su znak da određeni muškarac nije pravi za vas. 

5. Njegove navike vam polako idu na živce

Ukoliko vam njegovo hrkanje, piškenje u lavabi, ignoriranje prljavog suđa ili ovisnost o internetu sada idu užasno na živce, imate dvije opcije. Jedna je da ga na to upozorite i da ga zamolite da to više ne radi ili imate opciju otići od osobe koja vas nervira do iznemoglosti.

6. Povijest se ponavlja

Iako se čini da je potpuno predan vama i vašoj vezi, s druge strane još uvijek održava kontakte s bivšim djevojkama do te mjere da to u vašoj vezi izaziva neprekidne svađe i otvaranje bolnih tema. Možda je vrijeme da nakon svoh uzaludnih objašnjenja krenete dalje i nađete nekoga kome neće biti problem ne komunicirati s bivšima i kome će vaša veza biti dovoljna bez da u nju upliće treće osobe. 

7. Sve se vrti oko seksa

Dober seks u vezi je naravno dobro došao no ne bi trebao biti jednina zajednička zabava. Ako mu je slobodno vrijeme van krebveta dosadno, a onda i on postaje dosadan vama vrijeme je da krenete dalje.

8. Promotrite sve činjenice vezane uz njega

Ukoliko ne uzmete u obzir njegovo isklesano tijelo, izluđujući pogled i temperament, te se pitate želim li ja stvarno biti s njim. Ukoliko je odgovor ne, to je jasan znak da on nije pravi za vas .

izvor: www.intimatemedicine.com.hr