7 tajni koje žene nikada neće reći svojim muškarcima

sex, sex, sex, sex, sex, raj, seks, glas koncila, žene, tajne, muškarci
Poznato je da su žene vrlo otvorene i izuzetno brbljave.

I dok nam se čini da nema te tajne koju će žena uspjeti zadržati za sebe, ipak ima nešto što će žene skrivati od muškaraca kao zmija noge.

1. Želimo da muškarci preuzmu inicijativu

To je ženama vrlo bitna stvar. Iako su odlične u multitaskingu, ipak ne žele baš sve raditi same. One žele da muškarci preuzmu inicijativu. Iako to neće svaki put reći, žene žele da im muškarci pomognu i sami preuzmu inicijativu. Iznenadite nas, poručuju.

2. Želimo da nas češće iznenadite

Žene jako vole divna, pozitivna i kreativna iznenađenja pa potajno žele da ih muškarci češće iznenade nekom lijepom gestom. Naravno, neće to reći na glas jer to onda ne bi ni bilo iznenađenje, zar ne?

3. Bojimo se da će muškarca više privući neka druga žena

Žene su u stalnom strahu da će njihova muškarca više privući neka druga žena, kolegica, prijateljica, susjeda... Ne mora ni doći do prevare, ali sama spoznaja da njen muškarac mašta o drugoj za ženu je jako teška. Razlog je jednostavan, svi želimo ono što ne možemo imati.

4. Primjećujemo i razumijemo govor tijela

Poznato je da žene imaju šesto čulo, posebice kada je riječ o vezama i ljubavnim odnosima.One stalno analiziraju sve te sitne detalje i promjene koje uočavaju, ali rade to potiho i skriveno. Još ako primijete situaciju iz prethodne točke, žene će biti vrlo uzrujane.

5. Nemamo ništa protiv vašeg vremena samo za sebe

Samo nekoliko muškaraca zna da žene nemaju ništa protiv toga da muškarci uzmu vremena za sebe, izađu s prijateljima, gledaju sport. Ali tajna je da ženama smeta nedostatak pažnje u tim situacijama.

6. Želimo da nas vaši prijatelji prihvate

Iako se većina muškaraca želi hvaliti "komadom pored sebe" svojim prijateljima, isto tako njihove žene, djevojke žele biti "priznate", odnosno, žele da ih njihovi prijatelji prihvate.

7. Želim prostor samo za sebe

Ne misli žena pritom na to da joj treba vlastita soba, iako bi dobro došla za sve njene cipele i garderobu, ali kada žena kaže da joj treba prostora, zapravo traži razumijevan