7 laži koje smo bar jednom rekle prijateljici

prijateljice, priznanje, prijateljice, pravila, Iva Međugorac, prijateljstvo, prekid vatre , različiti tipovi, laži, prijateljice, izgovoriti, za žene i muškarce, prijateljstvo, S prijateljicama, prijateljice, prijateljica s povlasticama, prijateljice, izbaciti, loš prijatelj , znakovi, prijateljstvo, teška kriza , prijateljice, prijateljstvo, iskrenost, stvari, prijateljice, situacije

1. Nikada ne bih otkrila tvoju tajnu

Kunete se da nikome niste ništa otkrili, ali njezinu tajnu naprosto niste mogli zadržati samo za sebe i podijelili ste je s drugom prijateljicom.

2. Ma da, on je baš dobar dečko

Pred njom ga odobravate, a potajno se nadate da će čim prije prekinuti.

3. Žao mi je nešto mi je iskrsnulo i nemam sad vremena za kavu

Nekad vam se jednostavno ne ide na kavu s njom, pa izmislite neku obvezu kako bi zaobišli istinu te kako je ne biste povrijedili.

4. Više ništa ne osjećam prema njemu

Iako još tajno patite za bivšim i nadate se pomirbi ili bar slučajnom susretu u jednom trenutku ste to prestali dijeliti s njom i uvjeravate je da ste ga odavno preboljeli.

5. Ma odlično ti stoji ta nova haljina

Primijetili ste koliko joj se već kupljeni komad odjeće sviđa i nemate joj srca reći da bi joj drugi kroj bolje pristajao. No imajte na umu da prijateljice pomažu jedna drugoj u svim prilikama pa i da izgledaju najbolje što mogu. Ako shvati da joj lažete mogla bi izgubiti povjerenje u vas. Vi ipak objektivnije vidite kako joj nešto stoji i pošteno je da joj to kažete.

6. On je sigurno zainteresiran za tebe

Scenarij koji smo proživjeli možda i po nekoliko puta. Taj frajer za šankom sigurno gleda tebe cijelo vrijeme. Sigurno te još voli samo je malo zbunjen. Gleda stalno u tvom smjeru. Ovo su samo neke neistine kojima ste lažno gradili samopouzdanje svoje prijateljice. No ako je uvjeravate da je netko zainteresiran za nju, a očito vam je da nije mogli bi samo produljiti njezinu tihu patnju.

7. U pravu si i ja bih tako reagirala

Možda i najuobičajenija laž među prijateljicama. Ona je nešto uprskala, krivo reagirala, rekla pogrešne stvari partneru, suprugu, svekrvi, šogorici, šefu.

Kako joj ne bi bilo još teže uvjeravate je kako biste točno tako i vi postupili. Ipak ona od vas očekuje da je ne osuđujete i zove vas da je utješite. Kad se stvari ionako ne mogu popraviti dobro je ponekad ne stavljati sol na ranu.

Izvor: zadovoljna.hr