5 problema koje razumiju samo žene s velikim bedrima

problemi, bedra, žene, stražnjica, razlozi, žene, guza, muškarci, privlačnost, celulit, alkohol, slatkiši

1. Idealne hlače ne postoje

Ako su dobre veličine u struku, ne možemo ih navući preko bedara. Ako sjajno stoje na bedrima, prevelike su u struku.

2. Nevolje s prekriženim nogama

Žene s malim bedrima ne muče muku križanjem nogu, ali za žene s velikim bedrima niski stolovi i visoke stolice pravi su neprijatelji.

3. Bolno trenje bedara

Jedan od najneugodnijih problema koji mogu prouzročiti velika bedra. Situaciju spašavaju debele najlonke, tajice, kratke biciklističke hlače, razne kreme i melemi, ali ponekad ni oni ne mogu spriječiti stvaranje bolnog crvenila i rana.

Posljedica toga su tamne mrlje i depigmentacija na unutrašnjoj strani bedara. Zbog toga se ne možemo poistovjetiti sa ženama koje se žale na razmak između nogu - mi ga žarko želimo.

4. Hlače se brzo iznose

Velika bedra su velika investicija jer se nove hlače kupuju svaka dva-tri mjeseca. Ne iz hira nego iz čiste potrebe. Zbog trenja bedara brzo se istroše između nogu. Već nakon prvog nošenja na tom području nastaju 'mucice', a za dva mjeseca potrebna nam je krojačka intervencija i 'štopanje' tkanine.

5. Noćna mora zvana kupaći kostim

Jednodijelni ili dvodijelni, svejedno je - svi kupaći kostimi predstavljaju problem za velika bedra. Obično više muke 'priušte' dvodijelni jer se uvijek dogodi da ili gornji ili donji dio iz kombinacije ne pristaje.

Zbog toga uglavnom kupujemo 'rasparene' kupaće gaćice i gornje dijelove dok sa žudnjom gledamo preslatke 'sparene' modele koje nikada nećemo odjenuti.

Izvor: zadovoljna.hr