12 stvari u vezi koje su ženama najvažnije

žene, muškarci, žene, veza, važnost, laž, istina, žene, muškarci, stvari, žene, izrazi, žene, sram, žene, godine, privlačnost, žene, lezbijke, poriv, cure, sitnice, značanje, tajne, žene, žene, trač, muškarci, žene, žena, stvari, žene, muškarci, mostarke, pare, momci, stvari, žene, muškarci, žene, seks, otkriće, stvari, prijateljice, obećanja, žene, same , sreća, žena, smijeh, mobitel, dnevnik, gradska cura, cura, dnevnik, gradska cura, muškarci, žene, privlačenje, privlačnost, Privlačnost i ljubav, mostarke, ulica, razgovor, mostarke, povratak, mostarke
Kolumnistica Huffington Posta Heather Robinson istaknula je 12 stvari koje su ženama važne, a ne žele ih uvijek priznati ili misle da se podrazumijevaju. Evo liste koja će razjasniti neke vječne dvojbe u vezama muškarca i žene.

1. Henry Kissinger nije bio u pravu kada je rekao kako je moć najjača privlačnost. Žene iznad svega žude za pažnjom i brigom.

2. Nemojte misliti da vaša partnerica ne primjećuje kakav odnos s majkom imate. Poštujete li je i to joj pokazujete ili uvijek naglašavate da vas nervira i ne razumijete kako ste godinama živjeli u istoj kući? Vaš odnos prema majci može se reflektirati u odnos prema partnerici za dugi niz godina.

3. Ako se već spremate udijeliti kompliment, radije recite da je prelijepa nego slatka i mila. Slatki su zečići i medvjedići, a ona je prekrasna i oduzima vam dah.

4. Gotovo ne prođe ni jedan dan da se odnekud ne oglasi reklama o mršavljenju i problemima s celulitom. Žene su time jako opterećene, ali cijene kada im pokažete da volite obline i znate da se ne radi o višku kilograma.

5. Ponekad je dovoljno samo malo drugačije postaviti neko uobičajeno pitanje. Svakoj je ženi ljepše čuti: 'Hoćemo li na večeru u subotu?' umjesto 'Ma, trebali bismo nekad otići negdje van'.

6. Scene iz filma poput 'Oficira i džentlmena' uvijek će biti popularne. Stoga ponekad svoju partnericu uzmite u naručje ili je ponesite do spavaće sobe, bez obzira na to što se ona tome jako čudi i pita što vas je spopalo.

7. Nikada nemojte svoju dragu uspoređivati s drugim ženama, posebno retuširanim ljepoticama s naslovnica magazina. I jedini točan odgovor na svako slično pitanje jest: 'Ti si bolja!'

8. Žene su ovisne o romantičnim životnim pričama, a jedna od njih je i ona za djecu o tome kako je sve počelo. Ovo svaki muškarac može okrenuti u svoju korist jer puno je romantičnija priča da ste joj prvi put prišli u parku i pomogli s kvarom na biciklu, nego slali prijatelja da ispita što misli o vama.

9. A kad smo već kod romantike, žene su uvijek sklone malo pretjerivati i vjerovati u bajke pa tako i u to da je partner princ na bijelom konju. Jedini problem je što u takvim bajkama nema prolaznica na ulici za kojima se vi nepopravljivo uvijek okrećete pa probajte to raditi što manje.

10. Iako se u bajku uklapaju raskošna vjenčanja, kočije i puno gostiju, nema svaka zaručnica iste želje i prihvatite da bi možda umjesto glamurozne pijanke radije večeru s roditeljima i zaseban tulum s frendovima.

11. Supermen je izmišljeni lik, a da je stvaran, i on bi u nekim životnim nedaćama pustio suzu. Zato slobodno pokažite da ste ljudsko biće i plačite ako imate potrebu za tim. Osim toga, i Supermen je pustio suzu kada je vratio vrijeme da bi spasio voljenu Lois Lane.

12. Žene većinom ne vole biti same, mada vole svoju slobodu. No najobičnija istina je da žena voli kad je muškarac prisvaja, čvrsto zagrli i pomogne postaviti police u dnevnom boravku.

Izvor: tportal.hr