USLUGE KORONAROGRAFIJE OD SADA I U POLIKLINICI VITALIS IZ MOSTARA

Poliklinika Vitalis

...počela sa radom u trenutno najmodernijoj angio Sali na svijetu, a posebno izdvajamo moćnu dijagnostičku pretragu - KORONAROGRAFIJU.
Koronarografija je dijagnostička pretraga kojom se putem rendgenskih zraka, a uz pomoć radiološkog kontrastnog sredstva prikazuju koronarne arterije.
Koronarne arterije dovode arterijsku krv koja je obogaćena kisikom do srčanog mišića, njihovo značajno suženje ili potpuno začepljenje dovodi do koronarne arterijske bolesti koja zauzima najveći dio bolesti srca i krvnih žila i ima brojne kronične i akutne manifestacije od kojih su pojedine opasne za život bolesnika. - kaže dr. Ante Anić
Koronarografija je moćno dijagnostičko oružje u rukama intervencijskog kardiologa te može dovesti do otkrivanja i uspješnog liječenja brojnih oblika koronarne bolesti.
Prve procedure u Poliklinici vitalis u moderno opremljenoj angio Sali i laboratorijem za elektrofiziološko ispitivanje srca počinju 09.11., a poseban naglasak stavljamo na ovu moćnu pretragu same koronarografije.
U Poliklinici Vitalis sve procedure će obavljati vrhunski kardiološki tim predvođen zasigurno najboljim invazivnim kardiologom u regiji dr. Antom Anićem. Dr. Anić je na godišnjem nivou radio najveći broj invazivnih kardioloških procedura u jugoistočnoj Europi, te je velika čast za Polikliniku Vitalis, a i za sam Mostar što je ovakav stručnjak došao raditi u naše krajeve.

Za više informacija i narudžbe kontaktirajte 036/310-210 063/222-739
Poliklinika Vitalis, Vukovarska bb Mostar

www.poliklinikavitalis.com