U tijelu nosimo i do 15 kilograma otrova - Otkrivamo kako ga izbaciti

Čak 100 tona hrana i 40.000 litara tekućine prođe kroz crijeva čovjeka s navršenih 70 godina, u cijelom njegovom dotadašnjem životu. No, isto tako, u crijevima se tijekom tog vremena akumulira i ukupno 15 kilograma toksičnog otpada pa te toksine treba izbaciti van iz probavnog sustava.

Toksini u cijrevima truju krv čovjeka i nanose nepopravljicu štetu organizmu. Mnogi su simptomi da su čovjekova crijeva možda puna toksina ili da su začepljena, a neki od njih su poremećen metabolizam, česti zatvori, dijabetes, pretilost ili anoreksija, slab sluh i vid, bolesti bubrega i jetre, loše stanje kože, kose i noktiju te mnoge bolesti od artritisa do raka, prenosi Kurir.

Klistir će pomoći samo u ograničenom obimu, a taj proces je ionako skup, dugotrajan, neugodan i loš za crijevnu mikrofloru.
Rješenje postoji u jednostavnom receptu - 1-1,5 dl kefira uz jednu do tri žlice mljevenih sjemenki lana. U roku od tri tjedna, uz svakodnevnu konzumaciju, vaše tanko i debelo crijevo bit će očišćeno od taloga sluzi, fekalnih naslaga i parazita, a crijvna mikroflora neće stradati zbog toga.

Spomenuti recept omogućava brzu normalizaciju tjelesne težine i sagorjevanje masnih naslaga. Ima pozitivan utjecaj na regulaciju lipidnog metabolizma. Mljeveni lan u stanju je apsorbirati i eliminirati toksine iz organizma i smanjuje nivo kolesterola u krvi.

Točan recept glasi ovako:

1 tjedan: 1 žlica mljevenog lana pomješanog sa 100 ml kefira
2 tjedan: 2 žlice mljevenog lana pomješanog sa 100 ml kefira
3 tjedan: 3 kžlice mljevenog lana pomješanog sa 150 ml kefira