FOTO  Telemach uručio donaciju Sveučilišnoj kliničkoj bolnici u Mostaru

Sveučilište Mostar, telemach
Edina Kurić - Zorlak PR kompanije Telemach, istakla je ovom prilikom da je Telemach donirao inhalator, tlakomjer i aspirator Sveučilišnoj kliničkoj bolnici a koji će u budućnosti olakšati liječenje bolesne djece i liječenje bolesne djece. Danas je u povodu posjete ekipe Telemach-a na pedijatriji organizovan i „Telemach veseli dan" u okviru kojeg su bolesnoj djeci uručeni prigodni pokloni.

Uručenju donacije prisustvovao je i Eugen Stipić direktor poslovne jedince Telemach Mostar, Tatjana Jukić voditelj rezidencijalne prodaje Mostar kao i doktorica Vesna Brkić voditeljica odjela za dječje bolesti Sveučilišne pedijatrijske klinike u Mostaru.

-Zahvaljujemo na donaciji kompaniji Telemach. Uređaji će pomoći u inhaliranju male djece koja imaju problenm sa disanjem. Nismo ih imali dovoljno i donacija će omogućiti kvalitetnije liječenje djece koja dolaze na kliniku, ali i one koja su smještena kod nas. Pedijatrija je u vrlo lošoj situaciji i donacija Telemach-a nas je zaista pozitivno iznenadila - kazala je Vesna Brkić, voditeljica odjela za dječje bolesti Sveučilišne pedijatrijske klinike u Mostaru..

Telemach kao društveno odgovorna kompanija, a u većinskom vlasništvu globalne investicijske kompanije KKR, pomaže već pet godina, otkako je prisutan na tržištu u BiH najosjetljivijim kategorijama stanovništva, ulaže u razvoj lokalne zajednice kao i u stvaranju boljih uslova za život građana BiH.