Slavne dame obožavaju čaj od 3 sastojka koji nemilosrdno uništava masnoće

čaj, recept, masnoće

Tu su najvažniji redovita tjelovježba, što kvalitetnija prehrana, ali i pametan izbor pića, odnosno dovoljno vode, nezaslađenih čajeva i slično, a izbjegavanje sokova, energetskih pića, alkohola i slično.

Sada kada je to još jednom naglašeno, onda možemo zaključiti kako razni domaći napici koji pomažu u topljenju sala mogu biti odlična dodatna pomoć da što brže postignete svoj cilj, a to je ravan i zategnut trbuh koji će ovoga ljeta izazivati zavist.

Ovdje prije svega mislimo na biljne čajeve kojima možete dodatno probuditi metabolizam, a za njima su poludjele i brojne slavne ljepotice koje se kunu u učinkovitost čajeva za detoksikaciju, i ne samo za brže sagorijevanje masnoća s kritičnih dijelova, već i za izbacivanje štetnih tvari iz tijela, kao i za čišću i ljepšu kožu.

A za jednim su posebno lude mnoge, a razveselit ćete se kada vam kažemo da su vam za njega potrebna samo 3 sastojka, od kojih dva sigurno već imate doma.

To su zeleni čaj, cimet i lovorov list.

Ako vas zanima kako pripremiti čaj, postupak je vrlo jednostavan: u 800 ml zagrijane vode dodajte štapić cimeta, 4 lovorova lista i jednu žlicu zelenog čaja. Smjesu ostavite 15 minuta, a zatim procijedite.

Čaj se pije tri puta dnevno: ujutro na prazan želudac, nakon doručka te navečer prije spavanja.

Izvor: index.hr