Recept redovnika za izlječenje teških bolesti zaludio svijet!

Recept redovnika za izlječenje teških bolesti zaludio svijet!

Isprobao je sam ljekovite recepte mještana i uvjerio se u istinitost navoda. Počeo ih je preporučivati obitelji i prijateljima. Tada ga šalju u Jeruzalem i Italiju gdje je promatrao učink Aloe na ljudsko tijelo ali je sreo i ljude koji su imali čuveni recept za sok od cijelih listova Aloe arborescens koja je u Brazilu slovila za lokalnu biljku. Iz tog razloga, on je odlučio posvetiti svoj život istraživanju i proučavanju Aloe arborescens. Napisao je dvije knjige uz pomoć brazilskih recepta, dok je jedna posvećena znanstvenoj raspravi o Aloe arborescens. Njegovi recepti s vremenom su postali svjetski hit, poglavito recept koji liječi rak.

Recept za liječenje raka

Postoji preko 400 vrsta aloe, međutim samo je nekoliko vrsti ljekovito koje se koriste u medicinske svrhe (najpopularnije su Aloe barbadensis miller i Aloe arborescens). Gotovo da ne postoji zdravstveni problem na koji aloe vera ne utječe blagotvorno. Svoju ljekovitost aloe vera duguje svom nevjerojatnom sastavu. Ova biljka sadrži vitamine A, C i E koji su snažni antioksidansi. Odličan je izvor vitamina B12 i folne kiseline. U svom sastavu ima i enzime kao što su alkalin fosfataza, lipaza, celulaza i katalaza. Bogat je izvor kalcija, kroma, bakra, selena, magnezija, kalija, kalcija i cinka od kojih su mnogi nužni za ispravno funkcioniranje metabolizma. Aloe vera pomaže pri gotovo svim bolestima svijeta ali mnogima je pomogla da se riješe smrtonosnog tumora, raka. Brazilski redovnik, pater Romano Zago, otac je ovog čuvenog recepta za rak koji se već generacijama prenosi u mnogim obiteljima. Iskušajte ga i vi ako ste u potrebi.

Potrebno vam je:

-35 dag svježeg lišća aloe arborescens
-6 jušnih žlica destiliranog alkohola (whisky, rakija, rum)
-50 dag prirodnog meda

Suhom krpom s lišća uklonite nečistoću i iglice s ruba. Listove iskidajte na komade, ne guleći ih, stavite ih u mikser i dodajte im med i alkohol. Sve izmiksajte u jednoličnu smjesu. Ovaj pripravak nije potrebno kuhati niti cijediti. Važno je da listovi budu sasvim sitno samljeveni. Smjesu izlijte u tamnu staklenu posudu i čuvajte u hladnjaku.

Upute za doziranje:

Uzimajte po jednu jušnu žlicu pripravka 3 puta dnevno, 30 minuta prije obroka. Važno je da se pripravak potroši do kraja. Nakon što ste završili posavjetujte se s liječnikom. Poboljšanje bi trebalo biti vidljivo u nalazima.

Napomena: Koristite Aloe Veru koja je stara minimalno 3 godine!

Izvor: dnevno.hr