Propolis smiruje iritantni kašalj

zanimljivosti, pčele, Hercegovina, Propolis, sprečava stvaranje zubnih naslaga i karijesa, jača zubnu pulpu, kroničnu upalu desni, ublažavanje upalnih procesa, antivirusno, antimikotičko, Grude, pčele, ubod, posljedice, insekti, pčele i med, napad, smrt, prirodni med, Čisti med , pčele, pčelari, pčele, nestanak, med, RAK, izlječenje, promicanja pčelarstva, pčelarstvo, Tomislavgrad, Duvanjski vrisak, Propolis

Osim što jača imunitet, propolis, pčelinji proizvod, pomaže i onda kad se bolest pojavi. Riječ je o idealnom prirodnom lijeku koji ima antivirusna, antibakterijska, protuupalna i antitumorska svojstva.

Za hladne dane

Kada stignu hladni dani, potražite pomoć pčela koje za vas marljivo rade cijele godine. Propolis jača imunitet i od davnina se koristi za olakšavanje mnogih tegoba. Prije spavanja dovoljno je namazati područje prsa propolisom da biste umirili kašalj.

Protiv akni

Ovaj jednostavan, efikasan i potpuno prirodni tretman također je iznimno efikasan u borbi protiv akni. Za uspješne rezultate potrebno je zahvaćena područja na koži nekoliko puta dnevno namazati propolisom.

Ublažava stres

Osobe koje redovno uzimaju propolis lakše se nose sa stresom. Kako sadrži puno aminokiselina, esencijalnih masnih kiselina i vitamina, pomaže nam boriti se sa svim negativnim posljedicama stresa s kojima se susrećemo svakodnevno.

Seksualna energija

Stoljećima sportisti koriste propolis kako bi povećali nivo energije i izdržljivost, a to su karakteristike koje su potrebne za dobar seksualni život. Kronični problemi prostate rezultat su nakupljanja slobodnih radikala kisika u sjemenoj tekućini. Propolis ublažava neugodan osjećaj i pospješuje užitak pri seksualnom odnosu.