Prestanite pušiti pomoću SmokeLess čip kartice!

zdravlje, cigarete, pušenje, prestanak, ovisnost, cigarete, pušenje, pušenje, debljanje, zdravlje, cigarete, marihuana, pušenje, pušenje, zdravlje, pušenje, reklama, cigarete, pušenje, Pušenje je porok, Nikotin, drugi uzrok smrtnosti, bolesti srca, kardiovaskularne bolesti, plućne bolesti, pušenje, cigarete
Sigurno ste nebrojeno puta pomislili kako bi odluka o prestanku pušenja bila vaša najbolja odluka! I prestali ste - jedan, dva, tri... desetak puta, ali ste prvom prilikom ponovo posegnuli za cigaretom. Ukoliko ste se prepoznali u prethodnim rečenicama - vrijeme je da isprobate SmokeLess čip karticu!

Bez puno buke i stresa, ova revolucionarna inovacija koja je dobila brojne nagrade smanjuje štetni utjecaj duhanskog dima.

SmokeLess BioG Chip Card ne smanjuje količinu dima, već samo njegove štetne učinke, i to od prvog trenutka upotrebe. Eksperimenti i svjedočanstva korisnika pokazali su da dim cigarete tretirane SmokeLess karticom, postaje lakši, gubi svoj teški miris, umanjuje iritacije ždrijela i ostalih dišnih organa, kao i kašalj. Opušci više nemaju onako intenzivan ružan miris. Kao ni odjeća, zavjese, auti te male prostorije.

Tijekom prva dva do tri dana moguće je osjetiti jaku potrebu za cigaretama kao posljedicu umanjenog unosa nikotina. Napokon, smanjena potreba za cigaretama se javlja za 10 dana! Teški pušači mogu smanjiti konzumaciju sa 3 na 2 kutije, a ostali na svega 3-7 cigareta dnevno. Gotovo svi oni tvrde da uistinu nemaju problema kad se nađu na mjestu gdje je zabranjeno pušenje.

Neovisna istraživanja pokazala su da SmokeLess može smanjiti količinu ugljikovog monoksida u pušačevim plućima za čak 21,5 posto, količinu nikotina kojeg unosite u organizam za 16 posto kao i količinu dušikovih oksida za 3 posto, i sumpornog dioksida za 17 posto.

Kako se proizvod koristi?

SmokeLess BioG Chip Card umetnite između celofana i kutije cigareta ili u samu kutiju, tako da zlatna strana kartice na kojoj je BioG Chip, bude okrenuta prema cigaretama, dok druga strana bude okrenuta na van. Ostavite SmokeLess karticu u kutiji najmanje 10-15 minuta kako bi počeo tretirati vaše cigarete.

Kad popušite sve cigarete iz tretirane kutije, SmokeLess na isti način samo premjestite u drugu kutiju. Ne biste li prestali pušiti, preporuča se cigarete tretirane SmokeLess karticom pušiti tijekom 2 do 3 mjeseca. Kod osoba s izrazitom voljom taj period može biti i puno kraći. U tom vremenu, postojeća će se količina nikotina u tijelu smanji na minimum. U tom je razdoblju moguć potpuni nestanak ovisnosti!

Napomena: Rezultati mogu varirati od osobe do osobe

Jamstvo

SmokeLess BioG Chip Card ima trogodišnje jamstvo od dana originalne kupnje. Jamstvo je nevažeće za mehanička i kemijska oštećenja te ona nastala djelovanjem sile ili topline. SmokeLess kartica može tretirati do 100.000 cigareta. Udahnite život punim plućima!

SmokeLess BioG Chip Card možete kupiti putem našeg Webshopa (SmokeLess BioG Chip Card), a cijena iznosi 40 KM.

izvor: Ordinacija.hr