PREPUSTITE ZDRAVLJE VAŠEG DJETETA U SIGURNE RUKE POLIKLINIKE VITALIS

poliklinika vitalis
Odjel pedijatrije obavlja usluge iz: opće pedijatrije, kardiologije, hepatogastroenterologije, neuropedijatrije, logopedije, defektologije, dječje psihologije, neonatologije i dječje pulmologije.

U poliklinici kao polazni pregled možete obaviti pregled općeg pedijatra. Bilo da se radi o običnoj prehladi, povišenoj temperaturi, problemima s disanjem (bronhitis, astma...) tim Poliklinike Vitalis stoji svaki dan na raspolaganju za preglede i konzultacije.
Neuropedijatrijski pregled specifičan je pregled u dječjoj dobi, a obavlja ga neuropedijatar - pedijatar sa dodatnom specijalizacijom iz užeg područja dječje neurologije.

Neuropedijatrijski pregled obuhvaća:
1)neurorazvojni pregled
2) neurološki pregled

Jedna od rijetkih ustanova koja se bavi problemima dječje gastroenterologije. Da li Vaše dijete ima problema sa stomakom? Probleme sa probavom?

Tada se trebate naručiti na pregled pedijatra-gastroenterologa.
Poliklinika Vitalis nudi opći pregled, ultrazvučni pregled stomaka, te laboratorijske analize.

Misija ili zadaća pedijatra kardiologa je brinuti o stanju srca djeteta u kojeg je opći pedijatar ili liječnik obiteljske medicine smatrao potrebnim provjeriti.

Pregled srca djeteta čini klinički pregled, elektrokardiogram i ehokardiogram (pregled srca ultrazvukom). Dodatne, nadopunjujuće neinvazivne pretrage su radiološki pregled grudnih organa, kontinuirano 24 satno snimanje EKG-a po Holteru, kontinuirano 24 satno mjerenje sistemnog tlaka, test ortostatskog opterećenja, ergometrijski test ili procjena rada srca pri zadanom tjelesnom opterećenju.

Također u ovoj ustanovi možete obaviti preglede i savjetovanja kod: dječjeg psihologa, logopeda i defektologa.

NOVO U POLIKLINICI VITALIS
Pregledi neonatologa i dječjeg pulmologa

Na odjelu za dojenčad i malu djecu provodi se dijagnostička obrada i liječenje akutnih infekcija gornjih i donjih dišnih putova (bronholitis, bronhitis, pneumonija...), prirođenih bolesti i anomalija dišnog sustava, kao i kožnih manifestacija alergijskih bolesti (atopični dermatis, urtikarija..).

Za sve informacije i narudžbe kontaktirajte na:
036/310-210
063/222-739

Poliklinika Vitalis, Vukovarska bb, Mostar