FOTO/VIDEO  Ovo ulje je izliječilo više od 5. 000 ljudi

Kako sam kaže, ulje može napraviti svatko sam za sebe, ali zbog mogućih kemijskih reakcija, riječ je o opasnom postupku kojeg opisujemo u cjelini uz popratni videoprilog.
Simson tvrdi da ovako pripremljeno ulje osim raka liječi dijabetes, arterosklerozu, multiplu sklerozu, epilepsiju, astmu, psorijazu, prenosi Ekskluziva.ba.

Recept:

-Osušeni materijal stavite u plastičnu posudu.
-Natopite ga razrjeđivačem koji koristite. Simson koristi čistu naftu koja je prilično skupa. Možete koristiti i 99 % izopropil alkohol koji se može naći u ljekarnama. Alkohol apsorbira više klorofila iz biljnog materijala od nafte. To prouzrokuje da ulje napravljeno pomoću alkohola bude tamnije boje. Izvede li se receptura pravilno, u ulju neće biti ostatka razrjeđivača ili će ga biti vrlo malo. Potrebno je oko 8 litara razrjeđivača da bi se odvojio THC od pola kilograma biljnoga materijala.
-Bilje izgnječite drvenim štapom ili nečim sličnim.
-Neka biljni materijal bude potpuno potopljen. Dok ga gnječite, THC se odvaja od biljnog materijala u razgrađivač.
-Nastavite tako tri minute.
-Prelijte mješavinu ulja/ razrjeđivača bez biljnog materijala u neku drugu posudu. Tim je postupkom odstranjeno 80 % THC-a iz bilja.
-Drugo ispiranje - opet dodajte razrjeđivač u biljni materijal i gnječite još tri minute kako biste se riješili preostalih 20 % THC-a.
-Prelijte mješavinu ulja u posudu u kojoj je već prva, prethodno napravljena mješavina.
-Bilje iz kojeg ste izdvojili THC bacite.
-Mješavinu ulja prelijte kroz filter za kavu u čistu posudu.
-Isušite razređivač kuhanjem.
-Dodajte mješavinu u posudu do 3/4 volumena. Budite u provjetrenoj prostoriji, a za svaki slučaj uključite ventilator jer su pare koje nastaju lako zapaljive. Udaljite se od zagrijanih elemenata u prostoru zbog sigurnosti.
-Jako zagrijte mješavinu.
-Dolijevajte mješavinu u posudu kako se nivo spušta sve dok sva mešavina ne završi u posudi.
-Kada je sve gotovo isparilo dodajte nekoliko kapi vode u mješavinu. Količina vode koju ćete dodati zavisi od toga koliko ste imali bilja na početku. Proizvodi li se ulje od pola kilograma bilja, potrebno je dodati oko 10 kapi vode, tumači Simson.
-Kada u posudi ostane oko 25 mm mješavine, stavite rukavice i lagano vrtite posudu kako bi se sve promiješalo.
-Vrtite posudu do kraja isparavanja dok ne ostane čisto ulje čija temperatura ne bi smjela prijeći 140 stepeni.
-Ulje pažljivo prelijte u manju čistu metalnu posudu.
-Stavite tu posudu na dehidrator ili na uređaj koji lagano grije. Grijte nekoliko sati dok sva voda i suvišne tekućine ne ispare iz ulja. Kada više ne bude nikakve aktivnosti na površini ulja, lijek je spreman.
-Vruće ulje spremite u bocu ili, kako je prikazano u videu, u plastičnu špricu.
Ohlađeno ulje izgleda poput guste masti.