Otklonite nepravilnosti kože iznutra

koje na površini lica mogu izazvati jednak broj nepravilnosti. Lojnice su dobro opskrbljene živcima te su vrlo osjetljive na stres u organizmu. Nepravilnosti koje se pojavljuju na koži (bubuljice, proširene pore, miteseri, ten bez sjaja) odraz su stresa u organizmu koji utječe na njihov nastanak. Novi prehrambeni koncentrat za kožu s nepravilnostima – inneov D-TOX™ – djeluje u organizmu i dugoročno otklanja nepravilnosti.

Umor, stres i promjena razine hormona utječu na oslobađanje aktivnih tvari (DHT* dihidrotestosteron) koje potiču rad lojnih žlijezda u potkožju te uzrokuju nastanak nepravilnosti. Zbog usporene mikrocirkulacije, koju izaziva stres, koža gubi svoj sjaj.

Na temelju toga znanstvenog otkrića, laboratoriji inneov razvili su prehrambeni koncentrat koji iznutra djeluje i otklanja nepravilnosti. Inneov D-TOXTM za kožu s nepravilnostima djeluje dvostruko uz pomoć sljedećih aktivnih sastojaka:

MAGNEZIJEV SULFAT + PIRIDOKSIN + POLIFENOLI BIJELOGA GROŽĐA + VITAMIN C

1.    REGULIRA RAD KOŽE U DUBINI
  - pomaže pri normalizaciji unutarnjeg stresa koji može izazvati nastanak nepravilnosti
Magnezijev sulfat predstavlja oblik visokokoncentriranog magnezija. Magnezij je mineral koji je iznimno važan za uravnoteženu međustaničnu izmjenu tvari. Zajedno s piridoksinom pomaže normalizirati stres u unutrašnjosti organizma koji potiče rad lojnica te utječe na nastanak nepravilnosti.

2.    ČISTI KOŽU IZNUTRA
– potiče mikrocirkulaciju te pomaže ponovno uspostaviti zdravo stanje kože.
Ekstrakt odabranog bijeloga grožđa sadrži mnogo OPC-a (83%), polifenola koji potiču mikrocirkulaciju u koži. Zajedno s vitaminom C pomaže u uspostavi zdrave kože. Vitamin C sadrže mnoge namirnice kao što su naranča, kivi i paprika. Budući da je najnestabilniji od svih vitamina te da najjače oksidira, rabi se u sintetskom obliku koji pruža veću stabilnost. Vitamin C snažan je antioksidans koji u interakciji s polifenolima bijeloga grožđa pomaže zaštititi kožu od stresa koji izaziva oksidacija.

Kako biste kožu očistili od nepravilnosti i povratili joj sjaj, laboratoriji inneov preporučuju uzimanje dvije kapsule inneov D-TOX™ na dan uz obrok u trajanju od tri mjeseca, dvaput na godinu. Inneov djeluje postupno i na prirodan način, a s obzirom na to da je koži potrebno najmanje mjesec dana za regeneraciju te da proizvod djeluje u sinergiji s kožom, preporučujemo upotrebu dužu od mjesec dana.

žena.hr