FOTO/VIDEO  OSIJEK TRČI - I ti to možeš, daruj svoje kilometre

Osijek, utrka

Na njegovu inicijativu, u nedjelju 2.prosinca u Osijeku, održat će se velika humanitarna utrka pod nazivom "OSIJEK TRČI - I ti to možeš, daruj svoje kilometre". Pokrovitelj utrke je Grad Osijek, a sav prihod od utrke, kao i od donacija građana i gospodarskih subjekata, bit će darovan „Zakladi Ana Rukavina" koja provodi svima poznate, transparentne i plemenite projekte.

Ako niste u mogućnosti prisustvovati utrci, a želite doprinijeti uspjehu ove humanitarne akcije, svoju donaciju „Zakladi Ana Rukavina“ možete uplatiti na poseban žiro račun otvoren samo za tu namjenu:

 

IBAN: HR0724020063103521983 poziv na broj: 021218

Primatelj: Osijek trči - Igor Delač

Osijek, F. Kuhača 9

svrha: za "Zakladu Ana Rukavina"

Siguran sam da će Osijek, Slavonija, kao i svi ljudi dobre volje iz svih krajeva Lijepe naše, i ovom prigodom pokazati da imaju veliko srce i da znaju prepoznati značaj ovog događanja koje promovira zdrave životne navike i ima hvale vrijednu svrhu. Stoga veliko hvala svima onima koji će se odazvati ovom pozivu i na bilo koji način doprinijeti uspjehu ove plemenite akcije.

Igor Delač tipični je primjer činjenice da za realizaciju želja i snova nikada nije kasno, naravno ako je čovjek dovoljno uporan i predan, te ako pri tome vjeruje u sebe. I dok za ostatak Hrvatske njegov ovogodišnji povratak u pop glazbu te proboj na nacionalnu scenu predstavlja veliko, pozitivno iznenađenje, Osječani i Slavonci reagirali su na način: „Konačno, bilo je i vrijeme!“. Svojim prvim pop hitom „Budan“, Igor Delač prodrmao je domaću glazbenu scenu i polako, ali sigurno probijao se na nacionalnoj top listi HrTop40, sve do 1. mjesta. No, ono što je uslijedilo nadmašilo je sva očekivanja, ali i pokazalo da ga je prepoznala brojna publika. Pjesma „Ljubav“ koja je premijerno izvedena na ovogodišnjem „Aurea festu“ pop glazbe u Požegi, ostvarila je izuzetan uspjeh, te odmah u prvom tjednu emitiranja zasjela na 1. mjesto top lista HRTop40 i HRTOP20.

Što reći? Živim svoje snove. Doduše, sve se to nekako vrlo brzo izdogađalo, stvorila se dobra energija između mog tima i mene, a rezultat je stvarno fenomenalan, iznad svih očekivanja. No, ovo je s druge strane i poruka da nikada nije kasno za ostvarenje snova, želja i planova – rekao nam je Igor, koji je toliko potrebnu “vibru” našao sa autorsko-producentskim timom „Hit Factory“ i diskografom “Croatia records”. Sa svojim narednim singlom „Istina u tami“ Igor će nastupiti na predstojećem Zagrebačkom festivalu u siječnju 2019. godine.

Nastup na Zagrebačkom festivalu mi stvarno puno znači jer na neki način donosi potvrdu našeg dosadašnjeg rada. U narednoj godini također planiram i nastup na CMC festivalu u Vodicama te Aurea festu pop glazbeu Požegi. Naravno, pripremamo i album koji će na red doći krajem 2019. ili početkom 2020. – najavio je Igor.