Napitak koji tjera opasne masnoće nakon prejedanja

dr oz, priprema napitka, metabolizam, zeleni čaj, voće, povrće, sezona vrijeme, Aloe vera, napitak, čudotvorni napitak, sok od naranče, sok od naranče, zdravlje, navika, zdrava navika, grejp, napitak, opasne masnoće , sok od naranče
Grejp je apsolutni pobjednik kada je riječ o borbi s lošim kolesterolom jer osim visoke razine vitamina C sadrži i pektin koji u kombinaciji s vitaminom snižana kolesterol i štite krvne žile od začepljenja.

U stopu ga prati celer. Dvije stabljike ovog povrće dnevno su dovoljne da se nivo kolestreola smanji za čak pet puta. Pri tomu je najbitnija njegova uloga u povećanju izlučivanja žučne kiseline čime se uklanjaju i loše masnoće.

Sastojci:
- 1 grejp
- 2 stabljike celera
- vezica peršina
- ¼ limuna
- 3 ploške đumbira

Priprema:
Sve sastojke ubacite u blender i miješajte dok ne dobijete gusti sok i barem jednom dnevno popijte čašu ovog svježeg napitka koji će regulirati masnoće u organizmu.

Savjet: Pripremljeni svježi sok najbolje je konzumirati prije ručka što ostavlja dovoljno vremena da tijelo apsorbira sve sastojke i aktivira njihovo djelovanje. Međutim, možete ga popiti i nakon obroka.