Mostar: Pomozimo mladom perspektivnom čovjeku, uzornom ocu i suprugu

Uspješno je obavljao dužnost koordinatora sa selekcijama škole košarke, predkadeta, kadeta, juniora i seniora Zrinjskog, dok iznenada nije obolio od Guilain Barreovog sindroma (GBS), bolesti koja uzrokuje paralizu mišića cijelog tijela.

Kod Vedrana je teži oblik sindroma. Trenutačno se nalazi na bolničkom liječenju, na intenzivnoj je njezi. Potrebno je niz terapija, a jedna iznosi 5 tisuća maraka. Oporavak je dugotrajan i skup, a situacija je žurna. Riječ je o mladom čovjeku, ocu jednogodišnjeg djeteta.

Odigrana utakmica

HKK Brotnjo, Broćanska udruga mladih, ŽHKK Brotnjo sinoć su, u svrhu skupljanja pomoći ovom mladom čovjeku, organizirali košarkašku utakmicu u GŠD Čitluk.

"Vedran je mladi, perspektivni čovjek, uzoran otac i suprug, košarkaški djelatnik u KK Zrinjski iz Mostara i sama pomisao da se ovakvo nešto može dogoditi bilo kome od nas preko noći navela nas je da se skupimo i damo svoj doprinos njegovom liječenju igranjem košarkaške utakmice. Mi koji smo još aktivni zaigrat ćemo basket za Vedrana, oni koji to nisu u mogućnosti svojim dolaskom i novčanim prilogom uz čašicu pića i druženja uz mezu i božićne kolačiće mogu dati podršku ovom događaju'', poručili su danas organizatori.

Uplate za liječenje

Svi oni koji žele pomoći u liječenju Vedrana Odaka, svoje prihode mogu uplatiti na:

VEDRAN ODAK, Unicredit Band d.d. Kardinala Stepinca bb 88 000 Mostar,

Tekući račun u KM: 40457391000,

Transakcijski: 3381302541530375,

Devizni račun u Eur: 40457391101,

IBAN: BA39 3381 3028 6210 3056,

SWIFT: UNCRBA22.

Dnevni list