Mostar: Odvjetnica Nada Dalipagić uručila novčanu pomoć i pakete namirnica Višnji Pajtak

Nada Dalipagić, Mostar
S odvjetnicom Nadom smo jučer otišli u posjet Višnji Pajtak, gdje joj je mostarska odvjetnica uručila novčanu pomoć te pakete osnovnih životnih namirnica i higijenskih potrepština. Odvjetnica Nada je prilikom posjeta Višnji zaželjela brz oporavak i kazala kako je ova akcija realizirana u suradnji s njenim kolegom odvjetnikom, Davorom Šilićem.

Karcinom abdomena

Podsjetimo, Višnja Pajtak samohrana je majka 16-godišnjeg dječaka, koja je operirala karcinom abdomena. Ova dvočlana obitelj živi u naselju Bafo, sjeverno od Mostara, gdje im je Grad Mostar dao na korištenje stan, prije 10-ak godina, kada su Višnja i njezin sin došli u Mostar.
Sama je, nema nikoga svoga, kroz život se nekako snalazila, a sada ni to ne može radi svoje bolesti. Najpotrebnija joj je hrana, novac za plaćanje struje i medicinskih pomagala koja su jako skupa, a Višnji su potrebna svaki dan.
Višnja bi uskoro trebala na kemoterapiju, ali problem je što nema državljanstva, a samim time ni zdravstvenu knjižicu. Ljekari su joj kazali kako joj je za 10 kemoterapija potrebno 100 tisuća maraka, koje Višnja nema.
Brojevi žiroračuna

Svi oni koji Višnji žele pomoći na bilo koji način, mogu to učiniti uplatom na žiro račun kod Addiko Bank: 1437075177, ili direktno računom na Addiko Bank: 3061143707517714. Ljudi koji žele pomoći Višnju mogu kontaktirati i na broj telefona 063/977-223. S.P.

Dnevni list