FOTO  Mostar: Izađi i treniraj - 12.09.2017

fitnes, Sport Vision, Mostar

...i koji ima za cilj da okupi što više ljudi koji vježbaju i žele da vježbaju , promovišući na taj način sporta i njegov pozitivan uticaj na zdravlje. Kompanije Sport Vision sa brendom NIKE kao lideri u prometu sportske opreme i ovoga puta podržali su ovaj događaj. I ove godine obezbijeđene su majice za vježbače kao i voda, a najsrećniji u nagradnoj igri dobiće patike.

U BiH ove godine održani su treninzi u Bijeljini, Tuzli , Banjaluci i Sarajevu, a za završnicu sezone ekipa stiže u Mostar.

Javni treninzi na otvorenom okupili su do sada prekotisuću sudionika.

Veliko interesovanje građana Mostara pokazuje da ćemo i ovoga puta moći da se pohvalimo odličnim rezultatima i da ostvarimo svoju misiju, a to je podizanje nivoa svijesti građana o važnosti i prednostima vježbanja.

Najbolji fitnes instruktori, DJ,video produkcija, TV ekipe, radio stanice, web portali, blogeri svi oni uključeni su u ovaj projekat. Ukoliko želite da nam se pridružite i osigurate svoje mjesto o najzabavnijem događaju u regionu prijavite se putem FB stranice Izađi i treniraj ili SMS porukom na broj 062/182-122. 23. rujan 12h plato ispred Mepas mola. Pridružite nam se.