Koje jelo baš nikada ne biste trebali naručiti u Mc Donalds-u. Evo što su o tome rekli sami zaposlenici

hamburger, salata, mc donalds, mc donalds, mc donalds, mc donalds, mc donalds, slamke , Velika Britanija, irska, mc donalds, jela, McDonald's, Sarajevo, najam , brza hrana
za neke dupli cheeseburger, a neki možda uživaju u McCountryju.

Radnici McDonald'sa su pak na Redditu istaknuli koju hranu baš i ne biste trebali naručivati u ovoj globalno prisutnoj i popularnoj franšizi. Prema njima, ako naručite Filet-O-Fish, baš se i nećete usrećiti. To jest, nećete ako ga ne znate ispravno naručiti, piše Independent.

- U McDonald's-u morate naznačiti da želite dobro iskuhani riblji file. Možda traje pet minuta duže, ali je vrijedno čekanja u usporedbi s fileom koji je bio u zagrijanom spremniku - rekao je jedan bivši zaposlenik.

Drugi je pak vrlo jasno istaknuo da "može obećati da riblji file nije svjež ni uz kakvu mogućnost imaginacije".

No, na pitanje više korisnika bivši zaposlenici istaknuli su da se svaka hrana u McDonald's-u može pripremiti tako da bude svježa, štoviše, to su obavezni napraviti.

- Dok god ste spremni čekati mi to naprosto moramo napraviti. Isto važi za krumpiriće bez soli, na primjer.

Stoga, ako niste spremni pričekati pet minuta duže na svoje jelo, riblji file možda i nije najsretniji izbor ako ćete slušati bivše zaposlenice u Mac-u.

Naravno, ni ta riba neće biti baš friško ulovljena iz mora, ali budimo realni, to se ni ne očekuje u nekoj franšizi fast fooda.

jutarnji.hr