Kako ukloniti podočnjake na prirodan način

podočnjaci, Tamni kolobari, Nasljeđe, znak upozorenja, Provjeri bubrege i jetru, podočnjaci, ishrana, kreme, sunčane naočale, ljepota, lice, savjeti, podočnjaci, načini, podočnjaci

Dobro je što podočnjake možete ukloniti na prirodan način i tako se riješiti problema zbog kojeg vam šminkanje nije uvijek bilo zabavno.

Do podočnjaka najviše dolazi zbog umora i neprospavanih noći. Nakon nekoliko noći u kojima niste mogli nakupiti više od 5 sati sna i kada ste se budili bezvoljni i bez snage da napravite bilo što, kao posljedica pojavili su se podočnjaci za koje sada treba pronaći način kako da nestanu.

Šminka je dobro privremeno rješenje kako bi uspjeli istaknuti ljepotu očiju bez podstanara koji privremeno kvare njihovu ljepotu. Postoje broja prirodna rješenja koja će vam pomoći i kada više nećete morati razmišljati o tamnim tragovima ispod očiju.

Dobro je što se prirodne metode oslanjaju na sastojke koje sigurno imate jer se radi o namirnicama s redovitom upotrebom u kućanstvu. Jedna od namirnica je i mlijeko. Bit će dovoljno da u hladno mlijeko namočite blazinicu i prislonite na kapke te na područje ispod očiju. Važno je da odležite 10 do 15 minuta kako bi mlijeko moglo djelovati.

Na popisu sastojaka osim mlijeka nalazi se i zeleni čaj. Radi se o ljekovitom napitku koji je odličan protiv celulita, ali isto tako i protiv podočnjaka. Skuhajte zeleni čaj, ostavite da se ohladi i nakon toga ocijedite vrećice te ih prislonite na oči. Ostanite ležati barem 10 minuta i nakon toga se umijte. Primjenjujete li ovu metodu svaka dva dana uskoro bi trebali vidjeti rezultate.

Podočnjake možete ukloniti i uz pomoć krastavaca. Narežite dva komada, ohladite ih i potom prislonite na oči. Ostanite u ležećem položaju 10 minuta i nakon toga ih uklonite.

Pronađite željenu namirnica i uklopite spomenute rituale u njegu lica. Pored jutarnjeg umivanja i večernjeg čišćenja lica, ne treba zaboraviti na prirodne maske i preparate s kojima će lice dobiti sve potrebno.

Odlučite li svaki dan posvetiti svom licu između 10 i 30 minuta, ubrzo više nećete imati podočnjake, a tijekom šminkanja više nećete morati trošiti puno vremena na nanošenje korektora i usklađivanje njegove boje s bojom pudera. Šminkanje će biti zabavan proces transformacije nakon kojeg ćete zablistati.

izvor: zanosna.com