Kako sam se riješila bora u kratkom roku: Žena (48) otkriva drevni turski recept!

Kako sam se riješila bora u kratkom roku: Žena (48) otkriva drevni turski recept!
...koji je njoj pomogao postići nevjerojatan rezultat! Evo njeno pismo:
"Imam 48 godina i s vremenom su bore na mom licu postajale sve izraženije. Počela sam primjećivati da kada stavim puder izgledam još gore, jer upadne u bore i djelujem još starije. To mi je jako smetalo i činilo mi se da nikada više neću biti lijepa.

Znam da moramo stariti, ali teško sam se mirila s tim da ću za koju godinu biti sva "zbrčkana". Nisam imala novca za skupe tretmane, niti bih ikada učinila bilo kakvu estetsku korekciju, ali sam bila jako nezadovoljna svojim izgledom, sve dok jednog dana nisam upoznala Turkinju Fatmu iz Eskišehira.

Starija je od mene, a lice joj je bilo skroz glatko i čisto. Prelijep ten me je oduševio. Dala sam joj kompliment i upitala je što koristi za njegu lica, a ona mi je otkrila da kožu lica njeguje samo vodom i čistim arganovim uljem (poznato i kao marokansko ulje). Posavjetovala me je da i ja pokušam isto i da ću već nakon 15 dana vidjeti značajnu razliku!

Po njezinoj preporuci, našla sam čisto arganovo ulje.

Ujutro i navečer sam nakon umivanja nanosila ovo ulje i nakon samo 7 dana sam osjetila da mi je lice kao svila, a kako reče Fatma, nakon 15 dana sam uočila da bore nestaju. Zapamtite, važno je da ulje bude čisto, s mješavinom nećete postići dobar učinak.

Od susreta sa Fatmom je prošlo 4 mjeseca, moje lice izgleda prelijepo i moram priznati da sam jako zadovoljna. One dublje bore nisu u potpunosti nestale, ali više nisu duboko urezane i vidim da se polako smanjuju. Sada svako jutro i večer s radošću gledam i njegujem svoje lice, sretna sam jer sam konačno našla prirodni preparat koji mi je pomogao, a cijena je prihvatljiva.

Preporučujem i vama da probate ovaj recept, sada vam ja, kao meni Fatma, garantiram dobre rezultate! ", napisala je čitateljica za novi.ba.