FOTO  Humanitarna akcija Studenti za Jozu Klišanina

Jozo Klišanin , pomoć, Jozo Klišanin , Humanitarna akcija, Jozo Klišanin , Humanitarna akcija, pomoć, Jozo Klišanin , malonogometni turnir, Udruga Svekar voda

. U nesreći mu je nagnječena moždina u kralježnici, pa ne osjeća noge.
Nakon dužeg liječenja na KBC-u Firule u Splitu, liječnički tim je preporučio daljnju rehabilitaciju u Krapinskim toplicama koja će trajati više od godinu dana. Troškovi liječenja iznose 24 800 kuna ili 3 300 eura mjesečno.
Jozina budućnost dijelom ovisi i o svima nama, stoga je Udruga „HRVATSKI STUDENTSKI POLITOLOŠKI FORUM" iz Mostara, pokrenula humanitarnu akciju „Studenti za Jozu Klišanina", koja ima za cilj prikupiti sredstva za njegovo daljnje liječenje.

Akcija je pokrenuta u ponedjeljak, 16. svibnja, a završava u četvrtak, 19. svibnja. U tom razdoblju, svakodnevno od 10 do 14 sati, svoje priloge možete dati na štandu koji će biti postavljen ispred FILOZOFSKOG FAKULTETA SVEUČILIŠTA U MOSTARU.

Ovim akcijom želimo potaknuti studente Sveučilišta u Mostaru da pomognu mladom Jozi, kako bi stao na svoje noge te uživao u životu.
Novac također možete uplatiti na transakcijski račun 45500483000 - Ivanka Klišanin, otvoren kod UniCredit Banke d.d. Mostar s naznakom „Za Jozu".
Studenti, pokažimo srce - za Jozu Klišanina!