Franjevac osmislio lijek protiv raka: Izlječiv je i to uz pomoć jedne jedine biljke

lijek, RAK
Naime, 20 godina je proučavao vrlo moćnu biljku i sam osmislio recept za lijek kojim, tvrdi, ubija stanice raka, prenosi Net.hr.

Otac Romano je za vrijeme boravka u Brazilu primijetio da se narod brzo i s lakoćom oporavlja od raznih bolesti koristeći samo aloe veru. Tamo je prvi puta testirao recept i ubrzo naišao na prve dokaze ozdravljenja.

"Budući da se radi o jeftinoj formuli, bez nuspojava i negativnih posljedica, moja nakana nije ništa drugo nego olakšati patnje bolesnika i osoba direktno ili indirektno povezanih s njima koje često ostaju bespomoćne pred veličinom ovog problema. Ako je netko ozdravio koristeći ovu jednostavnu i ekonomičnu metodu, zašto to ne omogućiti i drugome? To je moj jedini cilj", kaže otac Romano u svojoj knjizi ‘Rak je izlječiv‘.

Recept protiv raka

Otac Romano je svjedočio kako je aloe vera izliječila mnoge vrste raka poput tumora maternice, dojki, prostate, mozga, debelog crijeva, kostiju i krvi. Međutim, za pripremu ovog recepta preporučuje se aloe arborescens koja je mnogo bolja i jača vrsta nego aloe vera.

Operite listove težine 300 g, uklonite im bodlje, narežite na komadiće i ubacite u blender. Dodajte im pola kilograma meda i 5 žlica jačeg alkoholnog pića koje pomaže pri boljoj apsorpciji u krvotok.

Tekućinu čuvajte u staklenoj boci u hladnjaku, a konzumirajte tri put dnevno 1-2 žlice pola sata prije jela. Nakon što ste potrošili svu tekućinu, napravite pauzu od 10 dana pa po potrebi ponovite.