Brusnica i med - Prirodni lijek

debljanje, brusnica, pretilost, istraživači, masnoća, znanstvenici, brusnica, bakterija, Helicobacter pylori, sok od brusnice, brusnica, ljekovito bilje, ljekovita svojstva, biljni antibiotici, brusnica, ljekovito bilje, Ljekovito djelovanje, lijek uklanja bakteriju, Escherichia coli
Brusnicu u medu možete kupiti kao gotov proizvod ili ga sami napraviti. Sve što trebate je to da u vrijeme branja brusnice stavite malene crvene bobe u kvalitetan domaći med. Ovaj lijek odmah možete koristiti.Brusnica u medu je pravi prirodni lijek koji liječi od bakterije ESCHERICNIA COLI. To je bakterija koja je najčešći uzrok upale mokraćnih kanala.

Pored toga što ovaj prirodni lijek uklanja bakteriju, on je dobar jer čisti ,bubrege, jetru i prostatu.

Koristi se kao preventiva kod kardiovaskularnih oboljenja. Brusnica u medu također obnavlja stanice za vid, što rezultira boljim i zdravijim vidom.

Da bi postigli što bolje rezultate s ovim prirodnim lijekom, morate biti uporni u korištenju istog. Ova kombinacija sadrži iznimno malu količinu prirodnih šećera pa tako djeluju na snižavanje glukoze u krvi. Kombinacija brusnice i meda čisti organizam od raznoraznih bakterija, te pospješuje seksualne potrebe kako kod žena, tako i kod muškaraca jer izuzetno dobro djeluje na prostatu i krvotok genitalija.

Uzmite dva do tri puta dnevno 5 do 6 bobica zajedno sa medom. Još jednom da napomenemo da trebate biti uporni.

biljke-kao-lijek.blogspot.nl