Borba protiv prištića: Donosimo 5 prirodnih recepata

kožni problemi, nastanak prištića i akni, hormoni, prehrana, prištići, njega lica, prištići, upozorenje, problemi, prištići, lijek, savjeti, prištići, miteseri, uklanjanje, akne, hrana, koža, prištići, lice, koža, tipovi, akne, otkriće, istraživanje, akne, jedinstveni dijelovi tijela , internet, prištići, čaj od metvice, pogreške, prištići, koža, sumpor, akne, koža, aterom , prirodna maska, prištići, doktorica za prištiće, prištići
Pogledajte 5 namirnica, prirodnih recepata i maski koji pomažu u borbi protiv prištića:

1. Limun
Limun je odlično sredstvo za noćnu njegu kože lica. Nanesite svježi sok limuna na područje lica prekriveno prištićima prije spavanja, neka limunska kiselina i vitamin C odrade svoj posao. Ujutro temeljito isperite lice vodom prije izlaska van - nije poželjno imati limun na koži na suncu.

2. Svježi sok od rajčice
Rajčice obiluju antioksidansima te zato čuvaju mladost naše kože, a svježi sok od rajčice nanesite na prištiće - on će pomoći pri njihovom uklanjanju.

3. Češnjak
Najčešći uzrok akni i prištića su bakterije koje su se uvukle pod kožu, a s njima će se odlično nositi češnjak. Naribajte i zgniječite jedan češanj češnjaka, a dobiveni sok nanesite na problematične zone. Držite ga na licu toliko koliko ćete moći izdržati.

4. Maska od gline
Možete kupiti gotovu masku od gline ili je raditi samostalno, svejedno je. U svakom slučaju, glina stišće pore i isušuje kožu, a to pogoduje nestanku prištića.

5. Maska od bjelanjaka
Jaja su u stanju očistiti kožu od raznih vrsta bakterija, stoga nanesite masku od bjelanjaka na lice u tankom sloju, pustite je da se osuši, a zatim je skinute čistim prstima ili spužvom umočenom u toplu vodu.

cromoda.com/