Boli vas vrat, ukočena su vam leđa, stežu vas koljena? U stvari vas bole emocije, ne tijelo

susjedi, poruka, bolovi, bolovi u leđima, bolovi u tijelu, vrat
Vi toga možda niste sasvim svjesni pa kada vas određeni dijelovi tijela zabole, to pripisujete nekim sasvim krivim uzrocima.

Stoga bi vam bilo dobro pročitati što zaista tjera tijelo u bolove i grčeve, piše Brightside.

Psihologinja Susan Babel, razotkrila je ono što je zanimalo svakog od nas. Naime, ona je pojasnila kroz koje dijelove tijela različiti osjećaji izbijaju.

Dakle, kada vas boli glava tada ste bili izloženi jakom stresu, imali golema očekivanja te ste u konstantnoj žurbi i pritisnuti rokovima.

Bole li vas ramena, nosite emocionalni teret, brinu vas teške dileme i odluke te osjećate pritisak okoline.

S druge strane, za grčeve u gornjem dijelu leđa krivac je osjećaj da vas drugi ne vole i ne poštuju. A za donji dio leđa strah od gubitka novca.

Grlobolja upućuje na nezadovoljstvo, a bol laktova na to kako ste iznimno tvrdoglava osoba.

Grčevi u rukama ukazuju da ste podosta nefleksibilni, a osjećaji trnaca u plućima kako mislite da nemate potporu voljenih. Nadalje grčevi i bolovi želuca znak su financijskih briga, a bol u kukovima da strahujete od životnih promjena.

Trnci u dlanovima simptom su usamljenosti, a oni u koljenima, toga da ste egoistični. Lubomorni ste po prirodi, ukoliko vas potkoljenice učestalo bole, no osjećate li smetnje na stopalima, tada ste apatični.

Zapostavljate snove, ako su vam nožni zglobovi boljka.

Sada znate što je u biti vaš problem pa nastojte poraditi na emocijama i raspoloženju kako biste patnji i boljkama stali na kraj. Sve ima rješenje samo se treba potruditi, a uz malo truda čak i emocije se daju kontrolirati i stabilizirati.